Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S21 ultra akksi idő

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-11-2023 10:23 PM)
374 Megtekintések
Petya99
Explorer
Beállítások
Sziasztok,
Nemrégiben volt egy posztom, nem örültem az S21fe üzemidejének, azóta sikerült beszerezni egy ultra modellt. 
Ebben is megtörtént az akksi csere, márkaszervizben, de ettől sem vagyok elájulva, tényleg ez a kb. 5 óra lenne a max amit ezek tudnak? 

image

0 tetszik
11 Válaszok
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Ebben az a legviccesebb, hogy sokan az Apple termékek akkumulátor idejét cikizték, de asszem' fordult a kocka😕

Én is csodálkozom, hogy éjszaka, mikor az internet is ki van kapcsolva, az akkumulátor kímélés be van kapcsolva a telefonomon, és képes alig 8 óra alatt 20%ot merülni...😔 azért ez durva (új korában is) szintén s21 fe
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Bármelyik telót le lehet meríteni pár óra alatt, ezek ennyit bírnak sajnos. 🙄
Nálam egy napot kihúz általában és a következő napon kell csak töltenem, bár én néha rátöltök menet közben (laptopon pl.) és nem hagyom 20% alá merülni. Februárban lesz 3 éves a telóm. SmartSelect_20231104_052612_Device care_1000004336_1699071972.jpgSmartSelect_20231104_052633_Device care_1000004337_1699071993.jpg
Petya99
Explorer
Beállítások
Hát igen, eléggé fordult a kocka.. Csak azért mégis el lehetne várni hogy csúcs telefon, nagy akksi, ilyen olyan energiahatékony processzor meg stb. hogy kibír egy 6-7 óra kijelző időt. Aztán alig jön ki belőle 5 óra. Picit szomorú dolog ez.
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Egy gamer laptop tovább bírja folyamatos terhelés mellett?
Egy S21 Ultrában egy nagy teljesítményű processzor van, aminek bőven van energiaigénye. Egy 5000 mAh-s akksi nem elég arra, hogy folyamatos játék/videó nézés mellett életben tartsa ezt a gépet akár fél napig is.
Ha inkább az üzemidő számít, akkor próbálj ki egy strapa telefont, azokban már van 20000 mAh-s akksi. Napokig elketyegnek egy ekkora telep mellett, persze nem egy S21 Ultra processzorával.

Az energiahatékony processzor meg egy marketing fogás, mert olyan nem létezik. 😃 Ha használod, zabálja az akksit. Ha nem használod, alig fogyaszt valamit.

6-7 óra kijelző idő kihozható belőle, de nem mindegy, milyen alkalmazásokat futtatsz milyen beállítások mellett.
Guszti
Apprentice
Beállítások
Szia. Pár beállítással meghosszabbíthatod az üzemidőt. Pl: képfrissítést adaptív(60hz)-re állítod, lentebb veszed a kijelző felbontást vagy bekapcsolod az adaptív akkumlátor kezelést+ az alkalmazások háttérbeli használat korlátozását is bekapcsolod.
Remélem segítettem 😁
Petya99
Explorer
Beállítások
Szia, ezek mind bevannak állítva, sajnos ezekkel együtt is csak ennyit bír. Igaz a felbontás az fullhd, nem sima hd, de hát akkor is :face-with-tears-of-joy:
Esetleg a két állandó sim kártya miatt merülhet jobban ennyire ?
0 tetszik
Guszti
Apprentice
Beállítások
Meglehet, de nem valószínű talán egy próbát megér.
0 tetszik
vjozsi
Helping Hand
Beállítások
Az Apple már régen jobb akkuidőket produkál. Azok utoljára a 6-7-8 szériánál voltak borzalmasak. Azóta a procik - ios optimalizálása sokkal jobb.

Az x-ről nem tudok nyilatkozni, de az utána lévők nagyon jók.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Az a baj, hogy a két és fél óra aktív tiktok pörgetés bármelyik telót leszoppantja. 😅