Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S21 probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-11-2023 10:44 PM)
286 Megtekintések
sportmano
Apprentice
Beállítások

Sziasztok.

Érdeklődni szeretnék, hogy lehetne azt megoldani, hogy ha hívni szeretnék valakit, akkor ramegyek a legutóbb hívott listára, ott ramegyek a névre és a lenyíló kisablakban pont a zold telefon jel a bal oldalon van ami általában ( egy kézzel) jobb kézben tartott telefonnál kis pici kézzel igencsak nehézkes.  Jelenleg ugy van hogy baloldalt a zold telefon jel, utána üzenet, drive videó es infó gomb. De pont fordítva kéne, hogy jobb kézzel csak egy nagyujjal elérjem a kis zöld telefont.

Előre is köszönöm a segítséget

0 tetszik

3 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
Paris99
Pathfinder
Beállítások
Szia, sokkal egyszerűbb, hogy ha a hívni kívánt személynél elhúzod balról jobbra az ujjad a nevén.
Ehhez nem kell átérni, a képernyő közepéről is működik.
Jobbról balra pedig SMS-t tudsz küldeni.
Remélem ez megoldás lesz a problémára.😊😁

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Nem lehet felcserélni a gombok sorrendjét.
Ami egy egyszerűbb használati mód, azt előttem remekül leírták, én is csak ajánlani tudom.

Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem is a húzásos mozdulat a megoldás erre.

0 tetszik
7 Válaszok
Megoldás
Paris99
Pathfinder
Beállítások
Szia, sokkal egyszerűbb, hogy ha a hívni kívánt személynél elhúzod balról jobbra az ujjad a nevén.
Ehhez nem kell átérni, a képernyő közepéről is működik.
Jobbról balra pedig SMS-t tudsz küldeni.
Remélem ez megoldás lesz a problémára.😊😁
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Nem lehet felcserélni a gombok sorrendjét.
Ami egy egyszerűbb használati mód, azt előttem remekül leírták, én is csak ajánlani tudom.
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem is a húzásos mozdulat a megoldás erre.
0 tetszik
sportmano
Apprentice
Beállítások

Köszönöm szépen

sportmano
Apprentice
Beállítások

Esetleg abban tudnál segíteni, hogy van e olyan lehetőség, hogy zárolt képernyő mellett, tudjam állítani a hangerőt? Ne kelljen folyton feloldjam a telefont? Mert jelenleg a ket hangerő gomb nem csinal semmit zarolt kepernyo mellett akkor sem ha pl. Világít a képernyő. Köszönöm

0 tetszik
Paris99
Pathfinder
Beállítások
Nézd meg, hogy a beállítások-hangok és rezgések-hangerő- H.erőgombok használata médiához be van-e kapcsolva. 😊
0 tetszik
sportmano
Apprentice
Beállítások

Nem a médiához kéne. Akkor működik ha pl. Szol a zene. Nekem akkor kene amikor  hirtelen valamiert csökkenteni akarom a csengohang vagy az ertesitesi hangok hangerejet. De nem akarom mindig feloldani. Xiaomi mi 9se volt elotte ott simán megcsinalta.

0 tetszik