Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S20 zöld kijelző

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-07-2020 06:57 PM)
1611 Megtekintések
Ati_B
Apprentice
Beállítások
Sziasztok! Sajnos nálam is zöld a kijelző, főleg 120hz en, de 60 on is 😞 Eléggé észrevehető a szürke színeknél főleg, nagyobb fényerőn is. A kérdésem, hogy várható erre frissítés vagy készülék csere a megoldás? Előre is köszönöm.

image

11 Válaszok
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia Ati!

Ez egy viszonylag speciális eset, így érdemes lenne felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy specifikus segítséget tudj kapni :smiling-face:
Az alábbi telefonszámon eléred őket: 06-80-726-7864 , 0-24-ben rendelkezésre állnak, így a nap bármely pontjában keresheted őket.
Ati_B
Apprentice
Beállítások
Szia Evelin! Köszönöm az információt, beszélek velük!
0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia @Ati_B !

Sikerült a végére járni az ügynek? Az ügyfélszolgálat mit javasolt a jelenség orvoslására? 

Előre is köszönjük a visszajelzésed, később hátha segíteni fog más felhasználóknak is :smiling-face: 

Ati_B
Apprentice
Beállítások
Szia Evelin! Sajnos nem tudtak segíteni online, be kellett vinnem a szervízbe. Viszont onnan visszajött úgy, hogy ők nem látják a hibát. De azért újrakalibrálták a kijelzőt, illetve szoftvert frissítettek (a legújabb volt rajta). Pedig még a képet is csatoltam, direkt ezért. Sajnos így nem tudom mitévő legyek, mert egy ilyen összegű készüléknél hibátlan működést várnék... Úgy, hogy más fórumokon is láttam már ezt a hibát. Még megpróbálom esetleg a nem magyar központtal felvenni a kapcsolatot, ha nem sikerül, akkor megválunk egymástól, amit azért nem szeretnék, mert egyébként jó telefon (az üzemidőt és a melegedést leszámítva). Üdv. Ati
0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia Ati! 

Van még egy javaslatom a probléma megoldására. A Samsung Members appon keresztül van lehetőséged hibajelentést leadni, szerintem ezt a kört még érdemes lenne lefutni. Hátha a Members szakértői tudnak segíteni ebben. A Samsung Members Appon belül az alsó sorban találsz egy menüt ott a Segítség ikonra kattintva, a Visszajelzés-t választva felveheted a kapcsolatot a szakértőkkel.

0 tetszik
Ati_B
Apprentice
Beállítások
Szia Evelin! Ez is megtörtént még az ügyfélszolgálat felhívása előtt. Azzal most ott tartok, hogy igényelnem kell időpontot és akkor a smart tutor-on keresztül megnézik. Bár azon keresztül nem tudom hogyan fogják látni a hibát, mert ugye kívülről kell látni hozzá a kijelzőt, de majd meglátjuk. Köszönöm!
0 tetszik
Ati_B
Apprentice
Beállítások
Most az élő csevegésen arra jutottunk, hogy vigyem vissza megint a szervízbe. Ez bosszantó, mert akkor ismét 1 hétig nem lesz telefonom, mindent vissza kell megint állítani... Nem értem hogy nem látták elsőre a hibát?! Szerintem a fényképen elég egyértelmű!
0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia Ati! 

Sajnálom a kellemetlenséget, valamiért nem láthatták a jelenséget. Melyik szervizben voltál? Minden esetre a problémát a szervizelés fogja megoldani nagy valószínűséggel. A Smart Switch appal tudsz biztonsági mentést készíteni, illetve, ha a szerviz rendelkezik cserekészülékekkel azt is tudsz igényelni a garanciális javítások esetén, hogy addig ne legyél telefon nélkül. Remélem, hogy végül megoldódik a probléma, de teljesen megértem a helyzet kellemetlenségét. 

0 tetszik
Robi0417
First Poster
Beállítások
Szia! Megoldódott a problémád? Ha igen, hogyan? Nekem a Note9 válik fakóvá, zölddé a decemberi frissítés óta, akkor, ha a kikapcsolt kijelzőt egyből vissza akarom kapcsolni. Ha várok 10percet, akkor újra élénkek a színek (visszahűl?). Gyári visszaállítás nem segített.

20210119_133830_3480.jpg

0 tetszik