Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S20 FE vs S21

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-06-2022 10:48 PM)
129 Megtekintések
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Sziasztok! 

Mint ígértem csinálom a tesztet csak egy problémába ütköztem... az S10 nél persze ott rendben van mert csak 4G-s, de nagyon előreszaladtam. Otthoni nekünk Telekom üvegszálas kábellel van bevezetve egy Wifi6-os routerrel. Ugye az S21 az 5G-s és ezt direkt be is kapcsoltam rajta, de az Ookla szerint az S21 nek gyengébb WiFi le és feltöltési sebessége van mint az S20FE-nek?! 

Az FE 146mbs-ot vesz
Az S21 138mbs-ot vesz
Az S10 136mbs-ot vesz

Hát ez érdekes, majd még holnap is megnézem.
A telefonokat külön egymástól távol is teszteltem. Nem zavarhatják egymást... Vagy szimplán a Rotterdam rossz bár azt nemhinném az üvegszál azért elégegbízható a rezes kivitelhez képest.

Szép estét!
2 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ezek ugyanazon eredmények, vezetékes környezetben sem mondanánk rá mást, avagy valahol erős bottleneck van a rendszerben, a telefonon túl.

Gigabit környékén kéne maximálisan teljesítenie a telefonnak, de gyanítom egy mezei ISP-s gateway-ről mérsz, ami örül ha a harmadát eléri a csápjaival. Ja igen, ugye 5 gHz-es sávra van állítva a router? Illetve pontosan melyik 802.11-es protokollon csatlakozik a telefon?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Igen arra pl a beállításoknál nekem: Screenshot_20220619-214946_Settings.jpg
0 tetszik