Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

s10e "hívásban marad", nincs speaker hang

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-09-2020 09:30 PM)
764 Megtekintések
Abél
Journeyman
Beállítások

Sziasztok,

S10e telefonon azt tapasztalom, hogy telefon hívás után nincs hangos jelzés a telefonon, csak a halkan a "hallgató"-ban, azaz  fülhöz tartva halkan.

Ha ebben a "halk" állapotban játszok le zenét a Samsung Music alkalmazással, azt írja: hívás közben nem lehet zenét lejátszani. (ebben normál esetben igaza is lenne)

Ugyan akkor Spotify tökéletesen hangosan hallatszik, ahogy kell.

Fülhallgatót csatlakoztatva, rendben szól a fülesben a hang, kihúzva ugyan úgy nem szól hangosan a speaker.

Telefon újra indítás után rendben szól a speaker, de egy újabb telefon hívás után ismét halkan szól.

Ezt a helyzetet értsétek úgy, hogy a csengő hang is halk, és a minden féle, amúgy hangos jelzése a telefonnak csak a hallgatóban halkan hallatszik.

Szóval úgy néz ki, valami szoftveresen beragad hívás után.

Nem gondolom, hogy hardver hiba, mert minden újraindítás után a hang rendben szól.

Tapasztalt esetleg valaki ilyet?

3 Válaszok
Daveee
First Poster
Beállítások
Nekem is szokott ilyen lenni nekem Samsung Galaxy A50 telefonom van.
0 tetszik
Abél
Journeyman
Beállítások

Reggeli ébresztéskor ez eléggé érzékenyen érint. (vagy is utána...)  Kontakt hibásak a bitek?

0 tetszik
Abél
Journeyman
Beállítások

Hozzá tartozik a témához, hogy Factory resettel nem próbáltam még, ezt szeretném elkerülni. Viszont közvéleményt kutattam több Samsung telót használó ismerősömnél, és bizony többen bólogattak, hogy igen, időnként nem jelez hangosan a telefon. 

0 tetszik