Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

One Ui 5.0 | Android 13 | Az S/ Note10 termékcsalád sorsa

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-08-2022 11:21 AM)
591 Megtekintések
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Sziasztok! 

Már kiszivárgott a a frissítésre váró készülékek listája. Egy furcsa dolgot vehetünk észre: az S és Note szériából csak a Lite verzióban lesz elérhető az új rendszer. És ezen természetesen nem baj ha meglepődünk hisz még is csak nem azok voltak a zászlóshajók, viszont a Samsung elgondolása szerint akkor még minden eszköz 3 év szoftver frissítést kap. Ami az S10/ Note 10-nél Android / 10/ 11 / 12
A készülék alapból Android 9 OP rendszerrel érkezett vagyis a Samsung már betartotta az ígéretét, de felmerül a kérdés: A Lite verziók hogy kaphatják meg?! Elég egyszerű a válasz. Kicsivel később jelentek meg az S/ Note 10 széria zászlóshajóihoz képest ahol már kint volt az Android 10 OP rendszer és ezek a mobilok ezzel az OP rendszerrel érkeztek ezek szerint a 3 év még nem telt le számukra Android 11/ 12/ 13 lesz az ő végső frissítésük. De nem kell csüggedni a Galaxy S/ Note10 széria még mindig megállja a helyét a mai sőt még előre tekintve is.

Köszönöm a figyelmet! 

Üdv: D. 

Forrás, Sammobile: 

image

10 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia!
Köszi az infót!
Zéti
Pioneer
Beállítások
Most végül lesz a12 re
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Nem biztos...
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Az A12 miért nem kapná meg az android 13-at?
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Én úgy értem a kérdését, hogy ezután lesz még-e. Elérhető lesz az A13-on is
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Igen tudom!
Csak az fogott meg hogy @Zéti-nek válaszoltál hogy nem biztos!🙂
0 tetszik
Zéti
Pioneer
Beállítások
Kicsit megértem hogy csak az a13 ra lesz mert az az utódja
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Jajj bocs elírtam ugyanúgy lesz az A12-n is
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Természetesen a Community-n is lesz majd One UI 5-höz való frissítési menetrend, hasonlóan az ideihez. :smiling-face:

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!