Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Névjegy szinkronizálás

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-08-2020 11:11 PM)
826 Megtekintések
MarciBlack
Apprentice
Beállítások
Üdv, az összes létező opciót kipróbáltam, még samsung storeban is voltam, es egyszerűen a telóm(s20+) a vilagert sem akarja a névjegyeket szinkronizálni az órammal(active2). Kiprobaltam egy régebbi óraval(gear s3) azzal sem ment. Majd kipróbaltam egy regebbi telefont(s9+) a gears3ommal es tokeletesen mukodott, tehat a teloval(s20+)al lehet valami!! Deee miiii??? Van még egyéb opció vagy csak a szervíz?
0 tetszik
5 Válaszok
Members_fjK9JHV
First Poster
Beállítások
Én nem tudom mi az oka az anyuksmmalnem tudok beszelni állandóan foglaltat jelezsegitsetek
0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia Marci! 

Valószínűnek tartom, hogy csak beállítási hiba lehet. Természetes van több opció is amit kipróbálhatsz, mielőtt szervizbe vinnéd a készüléked.

1. Távolítsd el, majd telepítsd újra a Galaxy Wearable alkalmazást.
  2. Ellenőrizd az engedélyeket a Wearable appon és a névjegyeknél is
  3. Nyisd meg a Névjegyek applikációt majd a menüt megnyitva ment a névjegyek kezelése elemre és nyomj a névjegyek szinkronizálására, majd válaszd ki a kívánt fiókokat -> Szinkronizálás

Legvégső esetben pedig a gyári visszaállítás is lehet egy opció.

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Érdemes lenne kipróbálni, egy másik számról felhívni, így kiderülne hol lehet a hiba. Amennyiben a másik számnál nem érzékelhető ez a jelenség, akkor érdemes lenne a Sim kártyát kicserélni. Ha ugyanez tapasztalható akkor viszont a hívott félnél lesz a hiba. 

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia @MarciBlack

Sikerült orvosolni a hibát, vagy továbbra sem sikerült szinkronizálni? 

0 tetszik
MarciBlack
Apprentice
Beállítások
Szia, mindent kipróbaltam a fentiek közül, még tobbet is, SES-ben is voltam vele, ott se tudtak mit kezdeni vele, max ujra szoftverezik, es ha az se jó akkor szervíz, (1 honap, még mit nem) elengedtem az egészet, nem olyan nagy főben járó hiba ez, csak zavart, de már nem. Manuálisan hozzá adtam azokat a névjegyeket akikkel a legtobbet telefonalok es kész, koszi azért😉
0 tetszik