Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Képernyőzár

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-11-2022 03:29 PM)
1053 Megtekintések
Emzsu
Apprentice
Beállítások
Sziasztok. Ujlenyomat mellett Új képernyőzárat is állítottam be(számok) ,DE elfelejtettem. Hogyan tudom megszüntetni adatvesztés és hasonlóak nélkül. ?
14 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia, Csatlakoztasd pc-hez és smartswitchel mentsd el az adatokat !24ÓRA UTÁN ÚJRA KÉRI A PINT! vagy töltsd fel a szükséges adatokat egy felhőszolgáltatásba, így nem kell majd félteni a fontos képeket, videókat sem.
Emzsu
Apprentice
Beállítások
Sajnos nincs asztali gépem csak okostelók. Akkor csináljak egy gyári visszaállítást mentés után?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Amennyiben biztonsági mentve lett a képernyőzárad felhőbe, az alábbi szolgáltatásokon keresztül távolról is van lehetőséged feloldani azt:

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Tényleg még ez is van.
0 tetszik
Emzsu
Apprentice
Beállítások
Megtaláltam. De sajnos ki van kapcsolva a távoli feloldás funkció és ahhoz hogy bekapcsoljam kell(ene) a kód amit nem tudok😩 Visszaállitani sem tudom a gyárit mert ahhoz is az kellene. Azért köszönöm szépen. 😘
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Legrosszabb esetben a márkaszerviz képes megoldani a problémát, amihez szükséged lesz a vásárlást igazoló dokumentumokra is.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Dávid09
Apprentice
Beállítások
Szia elromlot az ujlenyomat valami baja van és azt irja az ügyfelszolgalat segit de nincs olyan benne tudsz segiteni?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Melyik telefonról van szó pontosan?

0 tetszik
Dávid09
Apprentice
Beállítások
Samsung galaxy a71
0 tetszik