Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Idő felolvasása ébresztésnél

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-09-2021 09:36 AM)
1957 Megtekintések
SzigAlex
Journeyman
Beállítások
Sziasztok.
Olyan problémával szembesültem hogy az ébresztő angolul olvassa fel az időt. Nem találtam semmilyen erre vonatkozó beállítást

Előző készülékem A51 volt, azon jól működött magyar nyelvvel.
Tudnátok segíteni a probléma orvoslásában? 

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
SzigAlex
Journeyman
Beállítások

Sikerült.
Az ébresztés jelzőhangján belül külön a csengőhang kiválasztásnál megtaláltam legalul.
Köszönöm mindenkinek a tippeket és a segítőkészséget!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

7 Válaszok
L30413
Student
Beállítások
Hi,

I was having similar issue, go to your settings click on general management > click on text to speech> click on the settings icon beside "preferred engine" and choose a language on the list or install one it if it is not on the list.

Hopefully this helps.

Szia,

Hasonló problémám volt, menjen a beállításokhoz, kattintson az általános kezelésre, majd kattintson a szövegfelolvasásra> kattintson a "preferált motor" melletti beállítások ikonra, és válasszon egy nyelvet a listából, vagy telepítse azt, ha nem szerepel a listában.

Remélhetőleg ez segít.
0 tetszik
L30413
Student
Beállítások
Then make sure that you click on language, and change it from system language to the language downloaded, normally this should be done automatically, but just in case it doesn't.

Ezután győződjön meg arról, hogy rákattint a nyelvre, és váltsa át rendszernyelvről a letöltött nyelvre, ezt általában automatikusan kell elvégezni, de minden esetre nem.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

A videó alapján le tudsz tölteni különböző nyelvű csomagokat, alább találod.

0 tetszik
Tibor4
Navigator
Beállítások
Szia, próbáld meg a szövegfelolvasó ki menetnél a nyelvet magyarra állítani.
Itt lehet hogy a TT s hangot majd le kell töltened.
Üdv Tibor.
0 tetszik
SzigAlex
Journeyman
Beállítások
Addig eljutottam hogy a google szövegfelolvasóval működik, de csak az az egy ébresztés amelyik azelőtt angolul olvasta fel.
Nem találom hogy egy bizonyos ébresztéshez hol tudom be vagy kikapcsolni a szövegfelolvasást. Screenshot_20210916-165517_Settings.jpg
0 tetszik
Megoldás
SzigAlex
Journeyman
Beállítások

Sikerült.
Az ébresztés jelzőhangján belül külön a csengőhang kiválasztásnál megtaláltam legalul.
Köszönöm mindenkinek a tippeket és a segítőkészséget!

MEmese91
First Poster
Beállítások
Sziasztok!

Nekem abban kellene a segítségeteket, hogy hiába töröltem ki az egyik ébresztőm teljesen még mindíg csörög. Mit kéne tennem hogy ne tegye?
Egy galaxy A51-esem van.

Előre is köszönöm a segítséget!
0 tetszik