dátum: 20-02-2021 07:49 AM – utolsó szerkesztés: 22-02-2021 08:49 AM , Tiborko
Sziasztok!
dátum: 16-03-2021 09:31 AM
dátum: 16-03-2021 11:35 AM
Ez bennem is felmerült, de környezetemben minden más telekomos mobil jól működik. Átraktam a kártyát a régi telefonomba + egy teljesen más telefonba is és ott is tökéletesen és hiba nélkül adta a 4G-t.
dátum: 16-03-2021 11:56 AM
dátum: 16-03-2021 05:17 PM
Sziasztok. Nos nem rég értem haza Borsodból, Hevesbe. Ahogy reggel elindultam itthonról, Abonyban bekapcsoltam a telefont hogy hátha. És azóta tökéletesen működik. Egyszer sem dobta el a hálózatot! Frissítés nem jött. De valahogy mégis működik. Lehet hogy abban a cellában nem tud csatlakozni rendesen ahol először bekapcsoltam?! Lehet hogy kellett egy másik cella ahoz hogy észhez térjen!
dátum: 16-03-2021 07:42 PM
Biztos hogy a telefonokkal van valami probléma, mert a SIM kártyáim azóta is tökéletesen , megszakítás nélkül működnek a régi telefonomban , zökkenőmentes hálózatváltással , bárhol is vagyok.
Készülékcsere vagy szervíz... mindegy...ugyanaz a tortúra... akár szoftverfrissítés (ebben én kételkedem, bár ez lenne a legegyszerűbb verzió... csak hát ki tudja mikor...) a lényeg mielőbb működjön úgy az a telefon mint bármelyik másik ha már egyszer megvettük.
dátum: 20-03-2021 11:39 AM
Azóta ért el valaki valami haladást? Hétfőn jön a 4-ik csere és h az is rossz lesz, akkor viszont megy a szervizbe.
Az én SIM-em is tökéletesen működik bármelyik más telefonban.
dátum: 21-03-2021 06:43 PM – utolsó szerkesztés: 22-03-2021 08:21 AM , Tiborko
Sziasztok!
Nekem is van egy 1 hónapos S21+ telóm. Nekem akkor jött elő a probléma mikor 5G-ről visszaváltottam 4G re a beállításoknál. Onnantól csak H+ volt. Azonban vissza tudtam hozni a helyes működést egy network reset + SIM ki és bekapcsolással. A telómbam van egy e-sim és egy fizikai SIM. Mikor kikapcsoltam az e-sim-et átállt a másik sim-re, már működött a 4G. Visszakapcsoltam az esim-et és azon is működött. Ezt ki is próbáltam újra "elrontottam, majd javítottam". Nekem ez stabilan működik. Az, hogy a hálózat mód váltástól elromlik, az szerintem egyértelműen szoftveres hiba. Remélem tudtam segíteni.
dátum: 22-03-2021 06:35 PM
Szia! Jó hogy neked megoldódott az a probléma amit leírtál, de itt többeknek velem együtt nem ez a problémája. Nem mobilinternet hálózati módot nem vált a készülékünk. Konkrétan vált bármelyik sávra csupán az egész hálózatról random időközönként lekapcsol, tehát se mobilinternet, se hívásfogadás-küldés, se sms.
Fejlemény : Amit kaptam átvételi papírt a szervíztől azon március 21-e a válalt határidő. Ma ugye 22-e van. Azóta sem jelentkeztek... (gondolom a COVID helyzet miatt) . Azért holnap próbálok velük vagy a központal kapcsolatba lépni, nem igazán akarok még heteket vagy kitudja mennyit várni, találjunk már megoldást a problémára.... Tudtommal a szervízekben dolgozhatnak és ugye létezik és működik futárszolgálat is amit szintén nem korlátoztak .
dátum: 22-03-2021 08:47 PM – utolsó szerkesztés: 23-03-2021 09:44 AM , Tiborko
Jól tudod, a szervíz dolgozik, márha ezt annak lehet nevezni. 1 hete adtam le a készuléket, ma kaptam 1 sms-t szervíztől, hogy a termék nem igényel szervízelést. Miii? Felhivtam a központot, hogy ezt az sms-t kaptam és ugye ezt nem gondolják komolyan. Az ügyfélszolgalat azt mondta, ők nem tudnak mit csinálni, ha a szervíz azt mondta nincs hiba, akkor nincs hiba. Teljes őrület! Mondtam nekik, hogy 1 hónapja van meg az a nyomorult telefon, csak épp pont telefonalni nem.tudok vele. Esetleg letesztelhetnek, hogy hívásokat indítanak és fogadnak róla. Úgy tűnik reménytelen velük a kommunikáció. Legvégül annyit mondtak írjak a samsungnak. Na,remek !!! Eddig az eredmeny vodafon nem.tudta megoldani, samsung szerviz nem tudta megoldani, HISZEN HIBA SINCS!!
dátum: 22-03-2021 09:12 PM – utolsó szerkesztés: 23-03-2021 09:05 AM , Tiborko
Sziasztok, 03.18-án vásárolt S21-es készüléknél ugyan az a hiba. Ma 22-én cseréltem a telefont és ugyan az.......
Visszaolvasva a kommenteket a Samsung kamuzik, vagy nem akar tudni róla, hogy ez egy újabb Galaxy széria hiba, amikből volt már pár az évek alatt.
Olvastam, hogy valakinek a szerviz azt mondta nincs hiba. Persze, hogy szerintük nincs ezt a hibát csak akkor veszed észre, ha folyamatosan használod a telefont.
Pár éve Samsungot használok, de én nem fogok heteket várni frissítésre vagy szervizre, holnap visszaadom, hogy kenjék a hajukra.