Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

hálózati probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-02-2021 07:49 AM)
10255 Megtekintések
KP
Explorer
Beállítások

Sziasztok!

Tapasztalt más is hálózati problámát?
Ott ahol nincs 5G, rendszeresen ledob a hálozat (telekom). A 4G re szinte sohasem csatlakozik, H+ nagy ritkán 3G.
Naponta többször a teljes hálózat elérhetetlen.
Sim kártya cseréje megvolt. Hálózati reset szintén.
Probáltam a VoltE-t kikapcsolni, az sem segített.
Szervíz lesz a vége, de eleve nem biztattak sok jóval.
Ötlet? Tapasztalat?
Köszönöm előre is!

133 Válaszok
Smokin
Journeyman
Beállítások

Szia!

Igen, továbbra is jelen van a probléma, igaz mostanában valamiért kevesebbszer. "kopp kopp"

0 tetszik
szaboolcs
Journeyman
Beállítások

Szia,

neked sikerült megoldani? Nekem a hiba hasonlóan jelentkezik, random elmegy, internethasználat közben 4-5000-es pingek, 5-10% csomagveszteség (igazából van internet csak használhatatlan), meg-meg szakad a kapcsolat az applikációkban/böngészőkben, hanghívás közben hangminőségromlás mert sokszor 4g-t sem bírja vagy, ha azon is van akkor is lassú/rossz minőségű, stb.

Szervízt megjárta, visszaküldték, hogy ők nem észlelnek hibát, persze nálam konstans jelentkezik Telenor és Telekom használat közben is. Kicsit bosszantó mert újjonan megvéve még nem volt nap, hogy jó lett volna.

0 tetszik
Greenm86
Apprentice
Beállítások
Sziasztok ismét vannak hálózati problémák a Galaxy s21 es telefonommal. Sokszor nagyon gyenge a térerő!
0 tetszik
Ferenc77
Pioneer
Beállítások
Na most hülyét kaptam attól amit írtál 4. készülék!! nekem nem rég jött elő folyamatosan leszakad és csak ujrainditas után lessz hálózat. Nekem erre nincs időm hogy a szervizbe legyen. Ez az első Samsungom de lehet hogy az utolsó is.
0 tetszik
Gabor S
First Poster
Beállítások

Sziasztok,

Nálam is előjött ez a probléma. Vodafone Magyarországnál vettem S21+. Németországban élek. Redes előfizetésem van évek óta és Samsung S8-ból lett a Sim átrakva. 3 hétig minden jó volt aztán egyik nap elkezdett ledobálni a hálózatról.

2 sim van a telefonban és csak a magyar vodafone sim csinálja ezt. A másik egy német feltöltős Lebara sim. 

Lépek kettőt és nincs hálózat. Alap hálózat Vodafone de. Most voltam 1 hétig Olaszországban és ott tökéletesen működött. Magyar hálózatról nem tudok nyilatkozni, mert utoljára akkor voltam Magyarországon amikor megvettem a telefont és akkor működött. 

Több frissítés érkezett már azóta és semmi változás. Januárban megyek haza Magyarországra és akkor ott is tudom tesztelni. Viszont biztos, hogy szervíz lesz ebből mert az év nagy részét Németországban töltöm.

Tényleg szomorú, hogy ennél a telefonnál ilyen alap probléma áll fenn.

0 tetszik
Ferenc77
Pioneer
Beállítások
Már két hónapja kinlodok vele hogy el megy a térerő de csak ha römingol. Ismerik a problémát de nem tudják mi okozza, nem tömeges jelenség. A szerviz azt mondja kétszer kicserelik a fő panelt utána Levelezgethetek a samsungal. Nem biztatnak általában nem segít a csere.
Vettem egy drága sz@rt ugytunik.
0 tetszik
Ferenc77
Pioneer
Beállítások
Hello!
Hasonló az enyémnek is a problémája, én is otthon vettem de Németbe dolgozok otthon működik kint nem, állandóan ledob a hálózat csak ha ujrainditom lessz térerő. Ismerik a hibát a Samsungnal de nem tudják az okát a teszteken jó a készülék mukodese.
Nekem azt mondták kétszer kicserelik a fő panelt de nem szokott segíteni utána Levelezgethetek a Samsungal
Ennyi!
Ha hazaerek kicseréltem a panelt benne ha nem segít nekiadom a 7 éves kislanyomnak
Én meg veszek valamit ami használható.
0 tetszik
Ricsi88
First Poster
Beállítások
Üdv Mindenkinek! Ugyan ezzel a problémával küzdök ismételten jómagam is! Egy alkalommal, cserélték a készülékben (S21 Ultra) a főpanelt, 4 napig jó volt, majd azóta szintén fennáll a probléma! Sikerült azóta bárkinek megoldást találni?
0 tetszik
Members_U8IOGTX
First Poster
Beállítások

Sziasztok! Nekem is ugyanez a problémám, amikor ki-be kapcsolom a mobilnetet, egy ideig működik. Más, külföldi samsung fórumokon is olvastam, hogy nem megy. Most ilyenkor mi van? Ahhoz drága volt... 

0 tetszik
Petya3
Student
Beállítások

Témához nem szólok.Sim röl nincs Vodafonos térerő.. legalábbis nem működik.

Ki agya az kézi keresöben  Vod.hu.... de nincs regisztrálva.. ez abajjjjjjj

0 tetszik