Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

hálózati probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-02-2021 07:49 AM)
10262 Megtekintések
KP
Explorer
Beállítások

Sziasztok!

Tapasztalt más is hálózati problámát?
Ott ahol nincs 5G, rendszeresen ledob a hálozat (telekom). A 4G re szinte sohasem csatlakozik, H+ nagy ritkán 3G.
Naponta többször a teljes hálózat elérhetetlen.
Sim kártya cseréje megvolt. Hálózati reset szintén.
Probáltam a VoltE-t kikapcsolni, az sem segített.
Szervíz lesz a vége, de eleve nem biztattak sok jóval.
Ötlet? Tapasztalat?
Köszönöm előre is!

133 Válaszok
Ferenc77
Pioneer
Beállítások

Hello! Nekem is hálózat problémás volt! Novemberben kezdte, ugyan így kezdtek velem is, minden jó és mégse. Nekem nem voltak hajlandóak se kicserelni se javítani. Ja külföldről a samsung nem hívható a 80 szamukrol! Én minden hónapban próbáltam. TRÓGEREK

Fordulj a Fogy.vedelemhez én végül így kaptam vissza az árát!

Másból nem értenek, hazudoztak és kuldozgették a telefont ide oda,6 hónapig. Soha nem lett jó 4.alkalomra már nem adtam be 🤔🤬 A 2.szerviz után azonnal menj a Fogy.vedelemhez ha nem akarsz úgy járni mint én. Velem 6 hónapig szórakozott a Samsung!

Minőség 0

Jellem 00

Szolgáltatás 0

0 tetszik
Greenm86
Apprentice
Beállítások

Köszönöm szépen a segítséget, valószínűleg én is ezt fogom tenni. Ráadásul annyira gyenge  a bluetooth is,hogy ha futok és zsebben van a telefon szakadozik a zenelejátszás. Nevetséges.

0 tetszik
szaboolcs
Journeyman
Beállítások

Sziasztok,

én feladtam S21-el, nem volt kedvem rohangálni szervízbe. Vajon S22 széria is tartalmazza ugyan ezt a hibát? Ha jól láttam ott javítottak a SAR értékeken, vagy érdemes hagyni és más márka irányába menni?

0 tetszik
billyjoe84
First Poster
Beállítások
Sziasztok Nem tudom valaki járt e már úgy hogy az egyik simet nem látja a telefon q 2est látja és ledobalja a hálózatot, mobilnet ritkán megy fél perc erejéig aztán hiába mutat jelet mégse csinál semmit, sokszor nincs szolgáltatás. S21 plus a telefon típusa. Esimmel próbáltam ott is ugyanez a szitu.
0 tetszik