Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Hálózati probléma vagy valami más?

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-04-2023 06:36 AM)
994 Megtekintések
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Sziasztok!

Jó ideje fent áll egy olyan probléma, hogy a telefon hiába látja a hálózatot, egyszerűen nem tölt be semmit. Yetteles hálózat, korlátlan mobilnet, nincs korlátozva/lassítva... Minden app ezt csinálja, a gyári és a harmadik féltől származó is. 
Ha bekapcsolom a repülőgép üzemmódot és utána kikapcsolom, újra csatlakozik a hálózatra és utána (egy ideig) minden oké, azonnal betölt mindent.
Szinte naponta ez van, rosszabb esetben naponta többször is, random időpontokban. 

Kaptam egy tippet, miszerint talán az 5G miatt csinálja (felénk sok helyen nem elérhető a városban, így ide-oda vándorol 4G és 5G között), ezért kikapcsoltam az 5G funkciót. Hát nem segített. 

A "jó ideje fent áll" alatt azt értem, hogy hónapok óta, talán több mint egy éve. Néha csinálja, néha nem. Azóta volt már több kisebb-nagyobb frissítés, gyári visszaállítást is csináltam, még SIM kártyát is cseréltettem tavaly, hátha az öregedett ki. Semmi nem javít rajta, csak az újracsatlakoztatás. 

Szerintetek hálózati probléma lehet? Ha jól emlékszem, az elején, amikor megvettem a telefont, nem csinálta ezt. Évek óta ugyanannál a szolgáltatónál vagyok és más városba sem költöztem, így maradt minden a régiben. Néha belassul a net, ha éppen túlterhelt a hálózat, ezt már megszoktam, sajna a mobilnet ilyen... (ha már tesznek a fejlesztésekre). 

Ha szoftveres gond, akkor több mint egy éve nem sikerült orvosolni? És a gyári visszaállítás sem segít rajta?

Nekem már nincs ötletem. Igazából szolgáltatót nem váltanék (nem akarok háromszor annyit fizetni a netért... 😃), sem lakóhelyet. Csak tippeket várok, hogy mi lehet a hiba oka. 😊
0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Ez a probléma megoldódott: jött egy szoftverfrissítés a telefonomra, azóta nincs gond a hálózattal. Szóval nem tudom biztosan kijelenteni, hogy a hálózat volt a hibás vagy a telefon.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
14 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Használsz valamilyen tokot a telefonon? Ha jól értem, teljesen random a hálózat ingadozás?

Tudnál küldeni egy képet a szoftver adatairól?

Köszönöm

Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Szia!
Otthon általában vagy tok nélkül használom, vagy egy vékony műanyag hátlapi tokkal.
Munkában vagy máshol pedig egy gyári hátlapi van rajta, ütésálló.
Csatoltam képet a szoftver adatokról. Pont most jött egy frissítés, otthon tudom majd telepíteni, de nem hiszem, hogy bármin is változtatni fog. Screenshot_20230414_120521_Settings_1000002198_1681466739.jpg
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Elképzelhetőnek tartom, hogy az apn beállításokkal is lehet probléma, érdemes a Yettel leírása alapján újraprogramozni, hátha az segít a jelenségen.
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Köszi a tippet, megcsináltam. Hátha bejön. 😊
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Reméljük javul a helyzet.🙂
0 tetszik
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Az APN szokott lenni általában sajnos és főleg a yettelnél fordul elő sajnos
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Hát sajnos nem javult semmit... ugyanazt csinálja, mint eddig. 🙄 Még Pannon volt a Yettel, amikor előfizetőjük lettem, azóta volt már ki tudja mennyi okostelefonom, de ilyet még egyik sem produkált, csak a mostani. Megmondom őszintén kezd tele lenni vele az a bizonyos nem létező testrészem... 😄
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
🤣
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nincs esetleg az volte, rcs, vagy a wifi hívás bekapcsolva? Amikor nekem Yetteles SIM volt az S22-ben, akkor ezek közül az egyik volt a baj (sajnos már nem emlékszem melyik), pl. nem hallott a másik fél, nem tudtam hívni és nem töltöttek be oldalak.
0 tetszik