Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

gmail letiltása

(Témakör létrehozásának dátuma: 04-05-2023 02:50 PM)
278 Megtekintések
tsilver300
Pioneer
Beállítások

hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a googe playbe be tudjak lépni, de semmilyen más google alkalmazás, különösen a gmail ne használj az accountot. Két telefonra rakom fel ugyanazokat a megvásárolt progikat ezért kell a GP account de nem szeretném ha a másik készüléken is megjelenne pl a levelezésem.

0 tetszik
6 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Biztos van más megoldás is, de nekem hirtelen most ez jutott eszembe: miután beállítottad a másik készüléken is a fiókod, a Gmail appba ne jelentkezz be, és ha hosszan nyomod az app ikonját, akkor van lehetőséged kikapcsolni a Gmail appot. Ilyenkor még a kezdőképernyőről is eltűnik az ikon.

De ha be is lépsz a Gmail appba, akkor szerintem azon belül tudod állítani, hogy soha ne szinkronizálja a leveleket és utána is kikapcsolhatod az appot. De én a Samsung Email klienst használom, így ez csak egy ötlet.Screenshot_20230504_152934_One UI Home.jpg
tsilver300
Pioneer
Beállítások

Köszi, elsőre jó ötletnek tűnt. A  Samsung-on van is ilyen menü, de a másikon (Redmi ) azon sajnos nincs.

0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Mivel rendszeralkalmazás, törölni nem tudod sajnos.
Jobb esetben viszont ki tudod kapcsolni az appokat, így mintha törölnéd őket.
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Lehet törölni third-party szoftverrel PC-segítségével.
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Persze, de aki még ilyet nem csinált, annak nem javasolt, hogy pont egy rendszer appal csinálja ezt.
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Beállítások-Alkalmazások-Gmail-Deaktiválás van esetleg?

0 tetszik