dátum: 14-06-2019 04:42 PM
Sziasztok,
bizonyára mindenkiben felmerül a kérdés vásárlás előtt, hogy milyen és mennyi jótállás lesz érvényben a megvásárolt készülékre? 1 év vagy esetleg 2?
A magyar piacra szánt készülékekre összesen 2 év jótállás van érvényben.
Hogy mi szükséges ennek érévnyesítéséhez?
1. Vásárlást igazoló számla
2. Magyar nyelvű Samsung kitöltött és lepecsételt jótállási jegy (ezt az alábbi linken tekintheted meg: https://images.samsung.com/is/content/samsung/p5/hu/support/warranty/Warranty_Card_2018.pdf )
*amennyiben egyik magyar szolgáltótól vásárolod meg a készüléked a szolgáltató egyedi jótállási jegyet bíztosít, viszont ezt is elfogadják a szervizek
Javasolt internetes vásárlás esetén felvenni a kapcsolatot az eladóval és rákérdezni arra, hogy milyen nyelvű és tipusú jótállást bíztosítanak a forgalmazott készülékhez, annak érdekében, hogy a készülékre a jótállást igénybe vehessük adott esetben.
Remélem hasznos volt!
dátum: 23-07-2019 10:17 PM
Melegszik, de annyira, hogy többször majdnem felrobbant (a szervizben és a telenornal azt mondták, hogy be se kapcsoljam, mert attól tartanak, hogy fel fog robbanni). Az akkumulátora 4 óra alatt csutkara merül. Internet hozzáférés nem működik - hiába rendelkezem korlátlan nettel, nem tudom használni (csak egy-ket percig). Wifit felismeri, de nem tud csatlakozni hozzá, vagy csak pár percig. Ma érkezett vissza a Samsung szervízből. Állítólag semmi baja, a hibákat nem produkálta, úgyhogy bekapcsoltam. 1(!!!) percig működött mielőtt újra tök forró lett, azonnal visszavittem, most újra elküldték, de már másodjára. Azóta persze telefonom sincs.. cserélni luxus, nem hajlandóak, de cserekeszuleket se akarnak biztosítani. Ami egy 340 ezer forintos telefonnál eléggé elkeserítő (Samsung Galaxy S10+-om van)... Mit javasoltok ilyen helyzetben?
Miért nem cserélik? Kezdek nagyon elkeseredett lenni, telefonom sincs így. Életem első felsőkategóriás telefonja és nem tudom használni! Még csak 2!! hónapos!!
dátum: 03-08-2019 01:07 PM
hol tudom meghosszabitani a jotállást?
dátum: 09-08-2019 10:40 AM
Szia @Sanyika1976 !
A magyar piacra szánt készülékekre alapból érvényes a két év gyártói jótállás, ennek érvényesítéséhez nem szükséges a készülekeket regisztrálni (2018. május 25. óta). Amennyiben a készülék meghibásodna, számlával és jótállási jeggyel szükséges a márkaszervizben vagy szerződött postaponton leadni a készüléket. (Bízom benne, hogy erre nem kerül sor.)
üdv. Kitty
dátum: 19-08-2019 05:26 AM
rendben.köszönöm a választ