Teljes méretű youtube videók megtekintése esetén a kamera aljától tetejére lévő képernyős végig villódzik, "hangyásodik" megnéztem a monitoromon is a videót teljes méretben, de ott nem láttam ilyet szóval arra merek következtetni, hogy meghibásodott vagy éppen készül meghibásodni. Lenne esetleg bármi javaslatatok, hogy hogyan előzzem meg a képernyő teljes meghibásodások, vagy van-e rá valamilyen megoldás?
Szia, ma már nem tűnik úgy hogy csinálja, valószínűleg tényleg a youtube hibája volt, bár továbbra sem értem, hogy miért csak a teljes képernyős videókkal csinálta, és a benagyítottal miért nem... a lényeg, hogy már minden ok.
Szia. Ezt bármelyik videónál tapasztalod mobilon ? Én elsőkörben alkalmazás bugra tippelek. Youtube app adatainak törlése lehet segít ezen, ha még nem történt meg. Vagy ha nem naprakész az alkalmazás, akkor manuálisan frissítsd.
Szia, ma már nem tűnik úgy hogy csinálja, valószínűleg tényleg a youtube hibája volt, bár továbbra sem értem, hogy miért csak a teljes képernyős videókkal csinálta, és a benagyítottal miért nem... a lényeg, hogy már minden ok.