Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Frissítés utáni hiba hívás közben

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-11-2022 10:51 PM)
874 Megtekintések
Molya
Explorer
Beállítások
Sziasztok! 
Utolsó szoftverfrissítés ( galaxy21) óta ha hívnak vagy én hívok nem hallanak sem engem sem én. Ha újra indítom akkor müködik egy darabig,aztán ismét jelentkezik a hiba. Már hálózatvisszaállítást csináltam(dual sim) mind a kettő kártya esetében, kivettem a kártyákat és eddig nem javult meg. Van ötlete valakinek (gyári beállítás visszaállításán kívül)?

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Molya
Explorer
Beállítások
Szia!
Próbáld meg kicseréltetni a SIM kártyáid. Nekem az egyik az egy éves volt, azt is kicseréltettem és (lekopogom) de működik a telefon. Szóval nem a telefonnal lett valami frissítés után hanem a kártyával.
Üdv.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

25 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Kérlek tudnál küldeni egy teljes, avagy az egész oldalt lefedő képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Molya
Explorer
Beállítások
Szia! Igen 😃Screenshot_20221126_211337_Settings_1000000881_1669493656.jpg
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Cache partíció törlése után sincs javulás?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Molya
Explorer
Beállítások
Azt hol találom meg? Ha ezt törlöm az mit von maga után? Adatvesztést vagy bármit?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások
  1. Kapcsold ki a telefont, majd csatlakoztasd adatkábelen keresztül egy aktív számítógéphez.
  2. A hangosító és bekapcsológombot nyomd le egyszerre, hosszan, amíg meg nem jelenik a Samsung logó.
  3. Ha a művelet sikeres volt, egy listából álló menüt jelenít meg a telefon (Android Recovery), amik között a hangerőszabályzó gombokkal tudsz lépkedni, a bekapcsológombbal pedig megnyitni az adott listaelemet.
  4. Ezek közül válaszd ki a Wipe cache partition opciót.
  5. Ha elkészült az említett művelet és az Android Recovery főmenübe dob vissza utána a telefon, válaszd a Reboot system now opciót, ezzel pedig a szokásos módon betölt a One UI.

Az említett opció az alkalmazásadatok törlését tartalmazza, személyes adatot nem érint.

0 tetszik
Molya
Explorer
Beállítások
Jó,megpróbálom még ma. Köszi. Jelentkezem hamarosan
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Molya 

Szia,

Sikerült?

0 tetszik
Molya
Explorer
Beállítások
Tiborko egyenlőre úgy tűnik hogy működik. Tegnap délután óta. A play áruházban keresgélve találtam meg ezt. Függőben volt a frissítese. Magam sem értem hogy miért.Screenshot_20221127_120916_Google Play Store_1000000888_1669619963.jpg
Molya
Explorer
Beállítások
Sziasztok! Sajnos a cache particio törlése után is ugyanazt produkálja a telefon. Akkor nincs más lehetőség csak a gyári visszaállítás?
0 tetszik