Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Billentyűzet eltakarja a beviteli mezőt

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-08-2020 03:53 AM)
1229 Megtekintések
Nuke72
Explorer
Beállítások

Az a gondom, hogy az Instagramban nem tudom szerkeszteni a képaláírásokat (pl. tageket), mert a billentyűzet (GBoard, de a Samsung sajátja is) eltakarja a szöveget. Ha megnyomom a vissza gombot vagy épp a bill. elrejtését, akkor eltűnik ugyan a bill. és láthatóvá válik a szöveg, de így értelemszerűen

nem tudok gépelni.

Hagyományos navigációs gombok vannak beállítva, a gesztusoknál is u.e. a helyzet.

Megkerestem az alkalmazások engedélyeit, és a megjelenítés legfelülnél hiányzik a listából mind a GBoard, mind az Instagram, tehát itt nem tudok mit átállítani. Mindkét app gyorstárát ürítettem már, de semmi javulás. Van ötletetek? (Galax S10+, minden frissítés telepítve.)

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Szia!
Talán esetleg próbáld meg magát az alkalmazást letörölni és újratelepíteni. Mindkét folyamat után indítsd újra a telefont.
Üdv: Laci

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
Nuke72
Explorer
Beállítások

Telepítettem egy korábbi verziót: ez jól működik mindegyik fiókkal. 

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
8 Válaszok
Megoldás
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Szia!
Talán esetleg próbáld meg magát az alkalmazást letörölni és újratelepíteni. Mindkét folyamat után indítsd újra a telefont.
Üdv: Laci
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia @Nuke72 

A jó hít, hogy a Samsung billentyűzeten lehet állítani annak méretét. A billentyűzet megnyitásával a felső sorban lévő 3 pontra nyomj, majd az Üzemmódokra, és végül a billentyűzet méretére, ahol manuálisan tudod állítani a méretet. 

0 tetszik
Nuke72
Explorer
Beállítások

Köszönöm szépen - az Instagram újratelepítése megoldotta a problémát.

Nuke72
Explorer
Beállítások

Köszönöm, a GBoard méretét is lehet állítani, de ehhez a problémához kb. 5 pixel magasságúnak kellett volna lennie, szal ez nyilván nem megoldás. Magának az alkalmazásnak (jelen esetben az Instagramnak) kell érzékelnie, hogy megjelenik a bill., és feljebb tolni a tartalmat, hogy látható maradjon. Az Inst. újratelepítése megoldotta a problémát. De köszönöm, hogy írtál!

0 tetszik
Nuke72
Explorer
Beállítások

Az a furcsa, hogy az újratelepítés csak részben hozott megoldást. Két IG fiókom van; az egyiknél nincs gond, a másiknál van.  De az (egyelőre) úgy tűnik, hogy ez nem Samsung probléma, hanem inkább az IG gondja, amit jeleztem is nekik.

0 tetszik
Nuke72
Explorer
Beállítások

Nos mégis valamilyen kapcsolatban van a probléma a Samsunggal, mert az LG telefonomon semmi probléma nincs. Ha a kép fölötti 3 pöttyre nyom az ember, akkor az opciók egy lebegő ablakban jelennek meg, ilyenkor itt a módosítást választva sosem takarja el a bill. a tageket. Így működik az LG-n mindkét IG fiókkal a dolog. A Samsungon azonban csak az egyik fiókban működik így (jól), a másiknál az opciók egy nagy, nem lebegő ablakban jelennek meg a képernyő alsó felén: ilyenkor mindig rossz a szerkesztés, mert a bill. eltakarja a tageket.

A megoldás elfogadását vissza lehet valahogy vonni? Mert a "megoldás" így végülis nem megoldás.

0 tetszik
Megoldás
Nuke72
Explorer
Beállítások

Telepítettem egy korábbi verziót: ez jól működik mindegyik fiókkal. 

0 tetszik
Nuke72
Explorer
Beállítások

Nem nem, sajnos egy nap múlva újra elromlik. Pillanatnyilag tehát mégsincs végleges megoldás. 😕

0 tetszik