Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Bezöldült S10+ kijelző

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-11-2021 07:45 AM)
589 Megtekintések
manker
Explorer
Beállítások

Sziasztok

Bezöldült S10+ kijelzőm.

Mit lehet tenni?

0 tetszik
11 Válaszok
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szia! Tudsz csatolni róla képet?
0 tetszik
manker
Explorer
Beállítások

Szia

Próbáltam nem de nem sikerült, segítsetek.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Böngészőből vagy a Members applikációból használod a Community-t?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Bármit nézel zöldes? Az egész kijelző vagy csak egy része? Vibrálás vagy fehér csík van? Mert az s10-eseknél én olyat láttam, hogy valami ütődés, nyomás hatására, ha sérült a kijelző, akkor produkált ilyet.
0 tetszik
manker
Explorer
Beállítások

A fekete szín ment át halvány zöldbe. A fehér vakítóan fehér, kisüti a szemem, mintha maxon lenne a fényerő. A fekete lett zöld, mert először szürkének láttam, na mondom mi történt , láttam, hogy nem jók a színek . A sötét módot használom, és alkamazás megnyitásakor láttam , hogy zöld a navigációs sáv, pl. eszközkarbantartó, digitális jólét stb...és most is szép zöld de már kezdem megszokni. Maga a készülék tökéletes. Ja, nem eset meg le. Kerámia a hátlapja. Vigyázok rá.

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Ez nem hangzik túl jól, olyan mintha az LCD ment volna tönkre, de azt meg csak a kijelzőcsere oldja meg. ☹
0 tetszik
manker
Explorer
Beállítások

Lehet, hogy a szakszerviz tudna segíteni, de nem megyek bele, mert nagyon drágán szerelnék . 3 éve volt s7 edge telóm, bevittem javítani 150000 forintot mondtak a javításra, de új csak 90000 forint volt. Megköszöntem és kimentem a boltból.

0 tetszik
manker
Explorer
Beállítások

Members-ből írok.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ebben az esetben a bal alsó sarokban található + gombra nyomj, válaszd ki a Galériából a megfelelő képet, majd írj minimum egy karaktert a Hozzászólás mezőbe és nyomj a Közzététel gombra.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik