Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Akkumulátor csere után.

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-10-2023 02:42 PM)
1238 Megtekintések
Bori75
Apprentice
Beállítások
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy s10 készülékben kicseréltetem az akkumulátort gyári 2023 as gyártásúra. Ezek után az üzemidő jobb lett, de a diagnosztikában még mindig azt írja, hogy fontos teendő, akkumulátor állapota gyenge.
Ezt valahogy szükséges e resetelni, vagy ez így marad?
Egy gyári visszaállítás segíthet e ezen ?
Köszönöm szépen. 

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Ha zavar, hogy a diagnosztika ezt az infót jeleníti meg, akkor próbaként törölheted az app adatait is, vagy biztonsági mentés készítése után gyári visszaállítást is elvégezhetsz a készüléken.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
7 Válaszok
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Ha zavar, hogy a diagnosztika ezt az infót jeleníti meg, akkor próbaként törölheted az app adatait is, vagy biztonsági mentés készítése után gyári visszaállítást is elvégezhetsz a készüléken.
0 tetszik
Bori75
Apprentice
Beállítások
Köszönöm ,
Kipróbáltam az app adat törlést most de nem javult.
Valószínűleg marad a visszaállítás , csak nagy macera...
Köszi szépen mégegyszer.
laci82
Apprentice
Beállítások
Szia. Nekem is ilyen problémám van akkumulátor csere után. Neked sikerült megoldást találni rá? Ha igen,légyszíves oszd meg velem. Köszi
0 tetszik
Bori75
Apprentice
Beállítások
Szia!
Megoldást nem találtam-
hozzáteszem azóta nem is nagyon foglalkoztam vele.
Egy pár battery s appot letöltöttem, ami azt ígérte, hogy lehet formázni az akkut de semmi.
A gyári visszaállítás talán még segíthet de nem volt még türelmem hozzá.
Esetleg ha te is foglalkozol a problémával és lesz valami pozitív eredmény kérlek írd meg.
Köszi.
0 tetszik
laci82
Apprentice
Beállítások
Köszi a választ. Valószínűleg resetelni fogom a készüléket valamelyik nap ha ráérek, és meglátjuk. Írok ha túl vagyok vele
laci82
Apprentice
Beállítások

Szia.  Csináltam mindent a telefonnal,  a samsung memmbers még mindig azt írja diagnosztikában hogy gyenge akkumulátor.  Mára pedig az akkumulátor kapacitása olyan mint mikor újonnan vettem a telefont. Szóval jó.  20% tól 80%ig töltöm.  Így ajánlották nekem hogy így tanul jól újra az új aku. Másik diagnosztikai alkalmazással nekem jó állapotot ír.   Ez a tapasztalatom aksi csere után.  Ha jól működik, nem kell foglalkozni a diaggal. 

Bori75
Apprentice
Beállítások
Köszönöm az információt!
Egyéb app-ok nekem is azt mutatják, hogy jó az akkumulátor állapota.
Úgyhogy marad így.
Gyűröm amíg bírja aztán meglátom.....talán egy s24 vagy egy 3310 és 1 héten egyszer töltöm.
0 tetszik