Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Ékezet

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-01-2022 05:06 PM)
923 Megtekintések
Maniko
Journeyman
Beállítások
Ékezetes betűt nem tudok írni csak fekvő pozicióba.Látom a betűkészletet. De nem tudok rányomni ha álló módba vagyok. Remélem tud valaki segíteni 😊

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ebben az esetben ajánlott lenne eszközölni egy gyári visszaállítást a készüléken. 

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
14 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Álló módban az ékezetes betűket a nem ékezetes változatukra hosszan rányomva tudod elérni.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Maniko
Journeyman
Beállítások
Régota hasznalok telefont. Most lett s21 fe.m. hosszan nyomom latom is az ekezetedt megse tudok ranyomni.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Elengeded közben a képernyőt vagy odahúzod az ujjadat?

0 tetszik
Maniko
Journeyman
Beállítások
Latom a buborekot es mintha nem erzekelne hogy ranyomok. Viszont a buborek felso sora megy, nyilvan ahol olyanok vannak amit nem hasznalok... Also nem...Nem ertem.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Samsung Billentyűzet alkalmazásadatainak törlése?
Esetleg nincs valamilyen kisegítő lehetőség bekapcsolva, ami a megszokott működést akadályozza?

0 tetszik
Maniko
Journeyman
Beállítások
Mar toroltem a beallitasokat is.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Telefon operációs rendszerének gyári visszaállítására gondolsz?

0 tetszik
Maniko
Journeyman
Beállítások
Billentyûzet beállításokon belūl visszaállítottam a gyári beállítast. Már mindent is néztem rejtély.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Tudsz kérlek a leírt jelenségről felhőbe vagy YouTube-ra feltöltött videót küldeni?
Az érintések mutatását kérlek kapcsold be a felvétel készítésekor. (Amennyiben a rögzítő nem ajánlja fel az említett lehetőséget, a Beállítások➡Fejlesztői beállítások➡Koppintások megjelenítése helyen tudod beállítani.)

0 tetszik