Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

ZVONURI: Ce tip de încărcare vor avea Galaxy S25 și Galaxy S25+

(Subiect creat la: 23-09-2024 12:49 PM)
392 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nimic oficial, doar zvonuri, preluate de către GSM Arena: Galaxy S25 și Galaxy S25+ vor avea același tip de încărcare ca predecesorii săi, Galaxy S24 și Galaxy S24+.

GSM Arena numește asta un ”fapt dezamăgitor”, dar de ce ar fi așa? Ce-i rău la încărcarea telefoanelor din seria Galaxy S24? 

Link știre GSM Arena: https://www.gsmarena.com/heres_how_fast_the_galaxy_s25_and_galaxy_s25_will_charge-news-64641.php.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
7 Răspunsuri
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Părerea mea e că cei 45W sunt suficienți. Intr o oră e gata de plecare și oricum majoritatea oamenilor îsi încarcă telefoanele peste noapte (așa fac si eu cu încărcarea rapidă dezactivata si cu protecția bateriei la adaptabil). De când am S24 ultra pot număra pe degete de câte ori a trebuit să-l mai încarc o data înainte să se termine ziua. 🫢
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Și în plus, să nu uităm, bateria telefoanelor din seria Galaxy S24 este foarte bună, ține mult.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Da, așa e, bateria ține mult și eu personal nici nu las bateria să se descarce mai jos de 40%, 35% maxim, apoi îl bag la încărcat și în nici 40 de minute, după ceas, e și încărcat. Am încărcător Samsung de 45 W, luat de pe eMAG, și merge foarte bine. Cu același încărcător încarc și S10+.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Si eu sunt mulțumit de bateria lui S23 Ultra🙂
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Dar știți ce nu înțeleg eu? De ce atâta grabă, atâta zarvă pe timpii de încărcare? Sincer, dacă ar fi după majoritatea de aici, ar fi să aveți bateria infinită, să nu o încărcați niciodată.
0 Aprecieri
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Dar nu crezi că încărcarea așa-zisă rapidă de 120/200W sau mai rapidă degradează mai repede bateria telefonului? De ce credeți voi că chinezii au implementat încărcarea asta rapidă de sute de W? Tocmai să aibă vânzări la baterii. Nu știu, zic și eu o ipoteză, poate greșesc, dar nici încărcarea asta de sute de W nu cred că e benefică bateriei telefonului. Nu vreau să se supere nimeni, asta e doar părerea mea.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Mie, unu, îmi sunt de ajuns cei 45 W de la S24 Ultra. Cel mai important lucru la un telefon este ce are sub capotă și de ce este în stare acel telefon. Faptul că are încărcarea la 45 W sau mai mare ține doar de preferințele fiecăruia. Eu venind de la S10+, care are doar 15 W la încărcare și un ecran cu rată de refresh de 60 Hz, am trecut direct la S24 Ultra. Pentru mine este un salt mare și mie, unu, îmi este suficient. Și un sfat pentru voi care vreți mereu bateria încărcată: luați-vă o baterie externă. Sunt o grămadă de modele care vă pot satisface nevoile fiecăruia. În ziua de azi este la modă purtarea unei baterii externe.
0 Aprecieri