στις 11-04-2021 12:12 PM
στις 11-04-2021 01:08 PM
Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερη δυσκολία στην εναλλαγή κάρτας sim για κλήση. Στην οθόνη πληκτρολογίου κλήσεων, από κάτω έχει επιλογή κάρτας sim και παρόχου. Επίσης στο ui3.1 έχει επιλογή κάρτας sim για κάθε επαφή ξεχωριστά, κάτι που απουσίαζε από το προηγούμενο ui2.5. Προσωπική μου άποψη είναι πως υπήρξε βελτίωση και όχι υποβάθμιση των προσφερόμενων λειτουργιών και υπηρεσιών. Επιλογές υπάρχουν και μάλιστα με ένα κουμπί, ακριβώς κάτω από το πλήκτρο κλήσης και όχι περισσότερα πατήματα. Τα υπόλοιπα είναι θέμα συνήθειας του νέου ui.
στις 11-04-2021 01:20 PM
στις 11-04-2021 01:49 PM
Και πάλι για κλήση από τις επαφές, αν επιλέξεις επαφή, από κάτω έχει κουμπί για επιλογή κάρτας sim για την συγκεκριμένη κλήση, αν δεν επιθυμείς να γίνει με την προεπιλογή παρόχου. Απλά θέλει δύο πατήματα αντί για ένα στο προηγούμενο ui. Μικρό το κακό θέλω να πιστεύω εγώ. Και πάλι θα πω πως είναι απλά θέμα χρόνου και συνήθειας.
στις 11-04-2021 02:29 PM
στις 11-04-2021 07:25 PM
Για την συγκεκριμένη περίπτωση έχεις απόλυτο δίκιο. Θα χρειαστεί να πατήσεις αρκετά πλήκτρα για να επιλέξεις κάρτα sim για κλήση δυστυχώς. Πρώτα επιλέγεις την πρόσφατη κλήση, μετά τις πληροφορίες κλήσης, μετά προβολή λεπτομερειών επαφής και στην καρτέλα που εμφανίζεται πλέον είναι το κουμπί να επιλέξεις με ποια κάρτα sim εκτός της προεπιλογής θα ήθελες να γίνει η κλήση. Αστοχία πλήρης του λειτουργικού, που αντί να διευκολύνει, δυσκολεύει την κάθε κλήση. Ελπίζω να το καταλάβουν και να διορθωθεί σε επόμενες ενημερώσεις.