Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Top 100 cele mai bune episoade din seriale

(Subiect creat la: 10-09-2024 10:05 AM)
233 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am găsit un top numai bun pentru sursă de inspirație, în cazul în care nu știți la ce serial să vă mai uitați. Publicația RollingStone a publicat top 100 al celor mai bune episoade din seriale.

Vă zic doar atât: pe locul 1 se află un episod din Breaking Bad, mai precis Ozymandias, sezonul 5, episodul 14.

Topul poate fi consultat aici: https://www.rollingstone.com/tv-movies/tv-movie-lists/best-tv-episodes-of-all-time-1235090945/breaki...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
12 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Fain Breaking Bad, mi-a placut. Am reluat Seinfeld in ultima perioada.. sunt la Sezonul 5 episodul 2.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hello!

Din top 20, Succession l-am văzut recent, un serial foarte, foarte bun, iar episodul menționat a fost the best. Are nota 9.9/10 pe IMDB
https://m.imdb.com/title/tt21151974/?ref_=ttep_eps_top

Cât despre The Wire și Seinfeld, nu mai rețin episoadele, dar sunt seriale foarte bune.

Am încercat la un moment dat să văd Breaking Bad, dar am renunțat pe la sezonul 2, o să îi mai dau o șansă curând.

The Sopranos, Mad Men sunt și ele pe listă.
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Urmăresc Lost. Sunt la sezonul 2.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Wow, Lost! Poate reiau și eu serialul :smiling-face:

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Pe Netflix
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu nu l-am vazut pana acum.. l-am inceput acum cateva zile si pe acesta.

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Ii fain serialul. L-am văzut de mult. Dar nu mi-a plăcut finalul..🙈

nirm
Pathfinder
Opțiuni
Eu urmăresc Lista neagră , Doctorul cel bun și 24 h.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Blacklist mi-a plăcut mult. Dar și mai mult mi-a plăcut Raymond Reddington, mi se pare cel mai tare personaj dintr-un serial.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Vad ca e pe lista si The Leftovers. Recomand.. un serial fain rau de tot, mie mi-a placut la nebunie.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ai vorbit ca un adevărat cunoscător al serialului.

NU UITA!

Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Cel mai bun serial din toate timpurile...ever cum se mai spune....
0 Aprecieri