Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Top 10 cele mai bune filme SF care nu au avut efecte speciale

(Subiect creat la: 23-09-2024 12:46 PM)
139 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Atunci când citești o carte SF singurele efecte speciale sunt cele create de propria ta imaginație, de aceea impactul emoțional este mai mare (părerea mea) decât atunci când privești un film. În ziua de astăzi, însă, efectele speciale și tehnica editării video ne-au cam îndepărtat de la cărți. E mai ușor să privești un film de trei ore decât să citești o carte, nu-i așa?

O introducere cam lungă pentru a prezenta top cele mai bune filme SF care nu au efecte speciale :). Puteți consulta lista aici: https://movieweb.com/best-sci-fi-movies-dont-rely-special-effects/.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
2 Răspunsuri
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Mare dreptate ai ,man .. In copilărie (anii 60 ) eram abonat la colecție ,fiecare cărticica costând 1 leu . Aveam sute de povestiți SF .Asa l-am descoperit pe Ivan Efremov cu Nebuloasa din Andromeda ,Stanislav Lem ,Jules Verne ,H.G. Wells cu Războiul lumilor ,Isaac Asimov mai târziu. Citeam și visam .. Seara la coltul străzii ,la lumina unui stâlp cu un bec chior ,gașca mă aștepta la ora de SF . Acum ,înghițim pe nemestecate imagini despre întâmplări din viitor trase la indigo ... Le urmăresc just4fun ,dar ți se oferă ALL INCLUSIVE ,nu prea mai ai ce să-ți imaginezi .
3Merlin
Legend
Opțiuni
Începutul postării îmi aduse aminte de Albert Einstein, cel care a spus că "logica te duce din punctul A în B; imaginația te duce oriunde."
În copilărie, ascultând poveștile pe care mi le citea tatăl meu, mă întrebam care viteză o fi mai mare: a sunetului, a luminii sau a gândului?
Pentru mine, cărțile lui Jules Verne constituie unele din amintirile dragi ale copilăriei.