Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

[SMC-Diary]#1-Day2 Story... THE DAY

(Subiect creat la: 23-01-2025 06:56 AM)
170 Vizualizări
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hei salutare Comunitate! Sunt sigur ca majoritatea ati asteptat ca si noi, cu entuziasm ziua evenimentului Galaxy Unpacked 2025.

In cea de-a doua zi a Samsung Members Connect, programul nostru a fost centrat in jurul acestui eveniment. 
Un mic dejun rapid la ora 6AM urmat de imbarcarea in autocare cu destinatia San Jose - SAP Center. 

Colegii erau incantati si abia asteptau sa ajunga 

image

Dupa un drum de aprox 1 ora am sosit la destinatie si am fost directionati inauntru pe o cale de acces separata special pregatita pt noi 

image

Ca Samsung Members Stars, am ocupat locurile rezervate pentru noi din apropierea scenei de unde am urmarit evenimentul (despre care voi scrie separat) apoi am mers spre un restaurant dragut pentru a lua masa... 

image

Am continuat dupa masa cu un workshop unde ni s-au dat si noile dispozitive sa ne jucam cu ele. Impartiti pe echipe de 5-6 persoane, am primit cate o cutie continand telefoanele seriei nou lansate. Atat@ElfStone cat si eu am fost norocosi (ca sa nu zic rapizi) si am pus mana pe singurele doua S25 Ultra alocate grupului nostru, ceilalti impartind modelele S25 Plus si simplu. 

image

image

image

image

Nu va impacientati, o sa aveti parte si de un review al lor in scurt timp. 

Seara s-a incheiat la The Glasshouse unde am avut parte de Unpacked Night.
Aglomeratie, distractie, sesiuni foto, intalniri cu persoane cunoscute din media sau Samsung...a fost un final de zi incarcat. 

Am revenit la autocare si dupa inca aproximativ 1 ora, am ajuns inapoi in San Francisco la hotel. 
Ne-a ramas doar sa ne odihnim pentru turul epic de maine si misiunile ce ne asteapta, nu inainte insa de a le termina pe cele de azi....asa ca ne punem la scris si speram sa va faca placere ce cititi. 

#SamsungMembersConnect

#SamsungMembers

#GalaxyUnpacked

#withGalaxy

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
6 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ce bine va merge.Distractie plăcută în continuare 😊
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Multumim, urmeaza o noua zi in care vom vizita orasul si speram sa facem poze si filmari frumoase...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
Și...în ultimele poze cu "mărul discordiei" în mână 🤓😍
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Abia aștept review-urile 😁
Lanina
Pioneer
Opțiuni
Asteptam cu drag poze si sa ne mai scrieti 😊🥰