Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Wallet in Ro?

(Subiect creat la: 29-01-2023 10:27 PM)
528 Vizualizări
AlexandruSo
Explorer
Opțiuni
Hello folks!
Am observat ca Samsung Wallet a început sa apară în tot mai multe tari în 2023. Având în vedere ca recent au reușit sa activeze serviciul în 13 tari și urmează și în India, avem șanse sa primim și noi anul acesta? 
20 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Șanse sunt, speranța moare ultima! 🙈
Sa speram că ajunge și la noi în curând.
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
India are o populație de 1,4 miliarde de locuitori, Samsung deschide și o mega fabrică acolo, probabil că după ce termină cu toate țările mai mari și mai potente din punct de vedere financiar, v-a deschide și în România. Părerea mea.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Tot posibilul, sunt încurajatoare intențiile celor de la Samsung, poate in a doua parte a anului vom beneficia de acest serviciu.
PVASI
Voyager
Opțiuni
Salut,Samsung Wallet este în galaxy store dar nu se poate folosiScreenshot_20230129_230035_Galaxy Store.jpg
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă nu are verde de la Samsung nu are cum sa funcționeze serviciul in România până când nu este lansat oficial.
AlexandruSo
Explorer
Opțiuni
Și la mine apare dar nu îl pot instala. Din câte știu îți apare în telefon (nu în store) dacă l-ai cumparat dintr-o tara în care este suportat serviciul
0 Aprecieri
PVASI
Voyager
Opțiuni
Îl am descarcat din galaxy store si telefonul e cumparat de pe Emag samsung A13 5GScreenshot_20230129_234543_One UI Home.jpgScreenshot_20230129_235110_Samsung Wallet.jpg
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Google wallet e peste! Folosiți Google wallet! Merge bine, iar de un an de când folosesc nu am avut nicio problema. Pana apare Samsung wallet la noi am barba albă🤣🤣
0 Aprecieri
Graffu
First Poster
Opțiuni
Nu merge cu smartwatchul
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pe telefon e excelent
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Într-adevăr, serviciul a fost extins în mai multe țări în ultimul timp, iar strategia este de continuă extindere, potrivit declarațiilor oficialilor Samsung. Prin urmare, sunt șanse să fie și România pe harta Samsung Wallet, însă deocamdată nu putem decât să așteptăm.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Radu_el
Voyager
Opțiuni

Care sunt avantajele folosirii serviciului Samsung Wallet in detrimentul Google Wallet? Are ceva in plus? Vad foarte multe persoane dornice in folosirea acestui serviciu, care ***** parerea mea e similar cu Google Wallet. Multumesc!

Gândește înainte de vorbi!
0 Aprecieri
AlexandruSo
Explorer
Opțiuni
https://www.androidcentral.com/apps-software/samsung-wallet-vs-google-wallet
Aici găsești o comparație. Ce au omis ii ca în samsung wallet poți stoca și cheile pentru mașini care suporta funcția de keyless entry și start, funcția de tap to pay pe modelele mai vechi de ceasuri cum ar fi Watch 3 și Active 2 și Samsung rewards care are multe promoții de reduceri și cash back la magazinele partenere
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

@Radu_el , Google Wallet nu functioneaza pe ceasurile mai vechi, cele care aveau Tizen ca si sistem de operare.

Totodata, mai sper ca Samsung Wallet sa functioneze cu mai multe banci (Raiffeissen spre exemplu). Google nu functioneaza cu Raiffeissen deci nu pot folosi ceasul pentru plati si nu o sa schimb banca pentru asta 🙂

AlexandruSo
Explorer
Opțiuni
Nu știu care sunt șansele ca Raiffeisen sa își deschidă porțile pentru Samsung Wallet având în vedere ca a refuzat colaborarea pentru Google Wallet. Ma gândesc ca au investit ceva bani în cele 4-5 aplicații pe care le au și au de gând sa le exploateze la maxim
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Poate e diferită implementarea.
Nu știu exact de ce Google Wallet nu funcționează. Nu am găsit nimic concret online.
Ai detalii legat de asta? Știi să fi refuzat Raiffeisen colaborarea cu Google sau e doar o bănuială?
AlexandruSo
Explorer
Opțiuni
Deobicei se face un acord între cele doua părți for security reasons. Cand inrolezi un card în GW ai terms and conditions si ***** ce introduci datele, se face o verificare rapida cu bancă. Dacă vrei ntre bancă și terț nu este acea înțelegere, nu ai acces. Posibile neînțelegeri la conducere
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asta e clar. Intrebam dacă ai ceva concret pe undeva.
Poate nu vrea Google din cine știe ce motiv :-)))
AlexandruSo
Explorer
Opțiuni
Concret nu am dar asta ii motivul în 98% din cazuri. Neînțelegeri dintre părți. Doar departamentul lor de marketing și sales ne-ar putea spune adevăratul motiv dar ii cam imposibil din cauza NDA-ului
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ok, credeam că poate ai găsit vreun articol ceva.
Aia e, vedem cum evoluează lucrurile.