Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Romania

(Subiect creat la: 08-02-2024 03:42 PM)
652 Vizualizări
Paskiky
Pioneer
Opțiuni
Amenda de 74.5 mil ron Sper ca astia sunt o parte din banii pe care i am pierdut noi la toate promotiile voastre !!Astazi sunt fericit!!🤣
31 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Suma e un fleac..la ce vânzări au😂
Marius_M
Legend
Opțiuni
Poate ne dau banii înapoi pe S23 Ultra!?😆
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Atunci ii aștept de la Flanco,ca de acolo l-am cumparat anul trecut 😂...si cash sau voucher e bine😂
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ce crezi? Eu chiar de la un Samsung Store 😁 și ne luăm și S24 Ultra 😉 ( evident că glumesc)😜
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pff
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu mai am bani de S24 Ultra 😂,trebuie sa îmi cumpăr combina frigorifica..aștept S25..S26 și vedem🙂
Marius_M
Legend
Opțiuni
Spor la cumpărături 🙂
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Era cumpărat S24 Ultra dacă imi făceam prelungire de abonament, dar nu am ajuns la o înțelegere cu cei de la Vodafone 😂
Marius_M
Legend
Opțiuni
🙂 las că și "fratele "lui mai mic încă este bun și acum
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
😂😂 cum e și cu hainele 😂😂
Marius_M
Legend
Opțiuni
Păi cam atât am de gând să "îl păstrez și eu" pe al meu
Marius_M
Legend
Opțiuni
Eu cum am spus și în review-ul meu făcut de anu trecut, de la un S22 standard la S23 U, a fost un upgrade suficient de mare/mult ca să fiu și acum mulțumit! Dacă as fi deținut ceva din generați mai vechi de atât ( gen S20, S21 ,etc) atunci cred că, m-aș fi gândit la noua serie lansată anul asta.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Înțeleg dar......depinde, poate unii țin cont și de garanția dispozitivelor și atunci... nu vreau să aduc în discuție alte căi de achiziție! Ptr ca ,probabil se știu
Marius_M
Legend
Opțiuni
Știu de seria asta de mid-range! Am deținut și eu un A51 ( pe atunci când au fost lansate) apoi am trecut la A52 5G, și apoi "generația " mai nouă
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
ar fii ceva 😂
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Paskiky ,

Samsung Electronics România a luat la cunoștință decizia anunțată de Consiliul Concurenței și a luat toate măsurile necesare pentru respectarea acesteia. Ne asigurăm clienții și partenerii că această decizie nu va afecta activitatea Samsung Electronics România. Ne angajăm să îmbunătățim în continuare politicile și procedurile noastre interne și să consolidăm programul de conformitate. Totodată, vom continua să inovăm și să ne concentrăm pe satisfacția consumatorilor noștri, oferind produse și servicii de calitate superioară.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Și preturi plafonate!
Paskiky
Pioneer
Opțiuni
@EmilianN multă vrajeala știm amândoi asta!!
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
rip🤐