Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Makers devin Samsung Members Stars

(Subiect creat la: 13-04-2023 07:31 AM)
540 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

La început au fost numiți Super Users, mai apoi Samsung Makers, iar cel mai recent au fost transformați în Samsung Members Stars. Este vorba de utilizatorii cei mai activi din cadrul Samsung Community, cei care se implică să ofere răspunsuri, să ajute, sunt pasionați de tehnologie și fani ai produselor și serviciilor Samsung.

Noul titlu, Samsung Members Star subliniază și reflectă, în același timp, întrepătrunderea dintre Samsung Community și aplicația Samsung Members. Samsung Members Stars sunt stelele ambelor platforme.

Samsung Members Stars KV_Vertical_EN.jpg

Samsung Community România are în acest moment cinci Samsung Members Stars:

Ei sunt aici în mod voluntar, nu este o funcție plătită și le mulțumim încă o dată pentru implicarea lor în cadrul comunității. Totodată, vă mulțumim și vouă, celorlați utilizatori ai forumului, pentru că mențineți această comunitate vie. Puneți întrebări, expuneți probleme, scoateți în evidență secretele produselor și serviciilor Samsung. De fapt, împreună, suntem cu toții Samsung Members Stars.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
17 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cu plăcere și mulțumim și noi, @EmilianN! 🙂
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Frumos spus🙂
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Felicitări celor cinci Samsung Members Star! Mulțumim și noi @EmilianN! 🙂
MITI60
Navigator
Opțiuni
Felicitări celor cinci Samsung Members Star!
Marius_M
Legend
Opțiuni
👍👍👍
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Felicitări tuturor celor implicați!
PACRi
Maestro
Opțiuni
Cum adica voluntar? Adică nu primesc niciun ban pentru asta? 😂😂😂😂
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Tu nu 😅
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Multumim Emilian.
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Felicitari celor 5 Samsung Members Star !!
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
🙏🏻❤️ Place produsul samsung și ajut cu ce mai am și eu. Poate am trecut și eu prin problema dumnealui/dumneai 😊
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mulțumim @EmilianN și mulțumim comunității Samsung! 🥰
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Titlu acesta nu se câștigă automat, ci este oferit de către moderatori/ Community Manageri. Arunca un ochi aici: https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/titluri-comunitate/m-p/2573702#M1217

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Emilian este "fața" Samsung pe platforma însă nu este singur 🙂
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu, împreună cu colegii mei din Samsung România și Samsung UK. Sunt pe-aici, dacă vrei să mă întrebi ceva poți să mi te adresezi în mod direct, nu să vorbești despre mine la un topic publicat chiar de mine :).

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
De obicei Community Manager este o singura persoana si este cel care se ocupa de o anumita zona/tara/etc. De aceea il vezi doar pe @EmilianN, mai sunt si altii dar nu prea au de ce sa posteze aici deoarece se ocupa de alte tari

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Oricine poate ajunge Samsung Members Star. Trebuie să se dovedească un fan al produselor și serviciilor Samsung, să aibă un vocabular tech și să fie foate implicat în cadrul comunității, ceea ce înseamnă răspunsuri oferite la întrebările și problemele întâmpinate de alții, articole scrise pe diverse teme de interes general, articole de tip how to.

NU UITA!