Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung extinde programul beta OneUI 8

(Subiect creat la: vineri)
275 Vizualizări
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Samsung a anunțat extinderea programului beta pentru interfața OneUI 8. 
Începând de săptămâna viitoare, utilizatorii din Coreea, SUA, Marea Britanie și India vor putea testa versiunea beta pe seriile Galaxy S24, Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6.
Programul Beta NU este disponibil în România! 

În luna septembrie, lista se va mări cu modelele Galaxy S23, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy A36 5G, Galaxy A55 5G, Galaxy A35 5G și Galaxy A54.

OneUI 8 aduce îmbunătățiri majore, o experiență Galaxy AI mai intuitivă, menită să crească productivitatea și să ofere sugestii personalizate, adaptate fiecărui tip de dispozitiv.Lansarea oficială a versiunii finale va începe în septembrie, pe seria Galaxy S25.

În plus, Samsung va extindeOneUI 8 Watch către mai multe modele de Galaxy Watch până la finalul anului. 

10 Răspunsuri
MariusG14
Maestro
Opțiuni

Multumim de informatii, speram ca nu se mai genereaza postari repetate pe acest subiect.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Speranța moare ultima 😂
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hello,
@RapierXDA deja a făcut anunțul, hahaa 😁

Oricum, așteptăm cu nerăbdare One UI 8.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu am văzut, mi-a scăpat postarea lui 😅
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hahaha, nu-i bai 😁
MihayBalan11
First Poster
Opțiuni
Dar A05s?
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu primește Android 16/OneUI 8. A fost lansat cu Android 13 și a primit deja 2 update-uri majore.
https://news.samsung.com/my/samsung-galaxy-a05-and-a05s-the-ultimate-long-lasting-phone
0 Aprecieri
Szekely-s25u
Pioneer
Opțiuni
Deja sunt enervanți cu beta lor. Să dea acces la orice vrea nu doar la unii. Huawei se misca mult mai bine cu os. Oricum au scăzut mult cei de la Samsung
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Așa cred și eu. Mai bine ar da direct actualizarea din stadiul alfa, și eventual un Android vanilla și obligatorie 🤣.
Hai să îți spun un mic secret: cei care sunt de beta îl au deja, cei care îl vor ca și premiu, mai așteaptă 😁.
Testarea are ca și scop îmbunătățirea unui soft și remedierea bug-urilor iar pentru asta problemele trebuie raportate într-o limbă și cu un volum de raportări care să poată fi și procesate (triate și puse pe categorii), iar resursele umane care fac asta nu sunt nelimitate.
Nu știu tu pentru ce ai cumpărat telefonul, dar eu îl vreau stabil și sigur. Dacă îl voiam altfel, luam într-adevăr unul chinezesc 🙂
0 Aprecieri