Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung a primit patru premii la Gala Connect

(Subiect creat la: 26-03-2025 08:56 AM)
237 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Recent au avut loc Gala Premiilor Connect 2025, unde au fost premiate cele mai bune produse, servicii și brand-uri din industria de tehnologie.

Premiile Samsung au fost pentru:

• cel mai bun smartphone mid-range , pentru Samsung Galaxy A55.
  • cel mai bun inel inteligent, cu Galaxy Ring;
  • cel mai bun brand de telefoane;
  • cel mai bun telefon high-end (telefonul anului), pentru Galaxy S25 Ultra

Întreaga listă a premiilor și nominalizărilor poate fi consultată aici: https://www.connect.ro/2025/03/20/gala-premiilor-connect-2025-a-sarbatorit-cele-mai-bune-produse-ser...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
3 Răspunsuri
3Merlin
Legend
Opțiuni
1) Citii, cu atenție, articolul (complet) realizat de connect (filiala din România)...
Uitași să ne spui că ChatGPT a primit și el un premiu... mă întreb (retoric, desigur, precum bebelușul Dănuț, care făcea reclamă pentru nu-știu-care marcă de scutece absorbante):
"De ce oare!?"
😄
2) Motivul real (adică legătura directă cu S.E.Rom.) pentru care Samsung a primit premiile enumerate rămase un mister...
Voi (AIci mă refer la ceilalți... care citirăți măcar știrea publicată de @EmilianN) pricepurăți care au fost criteriile folosite de membrii juriului !?
😉
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @3Merlin ,

Am pus la dispoziție linkul către articolul în care sunt descrise toate premiile tocmai pentru o consultare dsin partea celor care doresc mai mult amănunte. Pe noi, ne interesa în mod principal ce a făcut compania Samsung. Dacă ai fi citit cu atenție, ai fi văzut că a existat un juriu extrem de divers, care a fost format de specialiști din domeniu, care au votat produsele și serviciile premiate. Aceștia cunosc piața IT&C, dacă dorești să afli cu exactitate care au fost criteriile folosite de ei le poți scrie celor de la revista connect pentru mai multă detalii. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
... îți mulțumesc pentru atenția (ne)acordată, Emilian!
Apropos de poșta electronică ("le poți scrie celor de la revista connect"), ce limbă îmi recomanzi:
a) germana;
b) engleză
c) (a)română (americănească)
!?
Post-scriptum:
Poți bifa (cât mAI) multe variante... criteriile de stabilire a câștigătorilor sunt Top Secret.
0 Aprecieri