Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S7 edge wifi calling

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 20-07-2021 08:20 AM)
451 Προβολές σελίδας
GeOKs
Apprentice
Επιλογές
Εχω το S7 edge το οποιο ειναι branded απο 3.co.uk.

Το εχω 5 χρονια και ολα καλα. Τοσο καλα που λυπαμαι να το παροπλισω και να παρω αλλο. 

Το προβλημα μου ειναι πως ειδα αλλα s7 edge να υποστηριζουν wifi calling ενω το δικο μου δεν εχει πουθενα ουτε την επιλογη. 

Υπαρχει καποια λυση;
10 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Τράβηξε προς τα κάτω το συρόμενο μενού να επεκταθεί πλήρως και πάτα στις ρυθμίσεις του, τρεις τελείες πάνω δεξιά και επίλεξε επεξεργασία κουμπιών ή εναλλακτικά πήγαινε στο τέλος των κουμπιών και πάτα το +. Πάνω θα σου εμφανίσει τα διαθέσιμα κουμπιά. Εκεί λογικά θα βρεις και το κουμπί του wifi calling, το οποίο θα προσθέσεις στα κουμπιά του μενού κρατώντας το πατημένο, σύροντάς το στη θέση που θες και αφήνοντάς το εκεί.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
GeOKs
Apprentice
Επιλογές
Ευχαριστω πολυ.

Δεν το εχει....
Εχω κανει ολα τα updates.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Παρακαλώ. Μου φαίνεται περίεργο όμως να μην το έχει γιατί η tree.co.uk το έχει στις συσκευές με  δυνατότητα wifi calling. http://www.three.co.uk/discover/Three_inTouch/android-wifi-calling

Σύμφωνα με την εταιρία οι συσκευές που υποστηρίζουν wifi calling, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου, δεν χρειάζονται τίποτα, είναι ήδη ενεργοποιημένο. Μήπως λοιπόν απλά δε βλέπεις τη ρύθμιση, αλλά είναι ήδη ενεργοποιημένο; Το δοκίμασες σε περιοχή με αδύναμο σήμα, να δεις αν σου βγάζει το σηματάκι του wifi calling;

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
GeOKs
Apprentice
Επιλογές
Το προβλημα ειναι πως η 3 δεν εχει κανενα μειλ επικοινωνιας παρα μονο live chat που πρεπει να εχεις 3 number για να μπεις.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Άκυρο, τώρα είδα τη σελίδα της three.co.uk για το wifi calling. Η συσκευή σου είναι προρυθμισμένη ήδη, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ. Όμως δυστυχώς το wifi calling δεν δουλεύει στο εξωτερικό. Και η Ελλάδα είναι εξωτερικό για τη συσκευή σου. 

Using Wi-Fi Calling abroad

Wi-Fi Calling doesn't work while you're abroad. But you can still use it to call international or premium rate numbers from the UK.

http://support.three.co.uk/SRVS/CGI-BIN/WEBISAPI.DLL?Command=New,Kb=Mobile,Ts=Mobile,T=Article,varse...

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
GeOKs
Apprentice
Επιλογές
Μηπως να βαλω αλλο firmware?
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Αν ξέρεις από τέτοια, μπορείς να φλασάρεις το κινητό, είτε με CFW είτε με το stock FW. Για μένα προτίμησε το δεύτερο, γιατί τα CFWs έχουν και κάποια bugs. Δοκίμασα ένα σε τάμπλετ και μου αχρήστευσε το GPS και ξαναγύρισα στο stock. Αλλά απαιτεί πολύ εξειδικευμένες γνώσεις γιατί μπορεί να το κάνεις τούβλο (brick) και να το αχρηστεύσεις τελείως μετά. Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε κέντρο επισκευών αν δεν ξέρεις καλά το αντικείμενο. Αυτοί θα σου πουν με σιγουριά αν γίνεται ή όχι.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
SLouki7
Voyager
Επιλογές
Έγω το παλιο μου S7 Edge Duos το εχω και τρέχει android 10 & One Ui 2.5, είναι διαμορφωμένη Rom απο το Note 9, εννοείται ότι πρέπει να ρουτάρεις την συσκευή ώστε να περάσεις την ανάλογη έκδοση για S7 Edge TWRP recovery ώστε να φλασάρεις την Rom, μέσω browser μπορείς να βρεις τα πάντα απο τούς XDA, δηλαδή ολα τα αρχεία και εργαλεία για να το κάνεις!!!Screenshot_20210720-122858_Settings_52504.jpgScreenshot_20210720-122919_Settings_52505.jpg
GeOKs
Apprentice
Επιλογές
Ποιο rom να διαλεξεις και πως γινεται....

Γνωριζει καποιος καποιο (μαγαζί) που να ξερει να το κανει εγγυημενα;