Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Renault Twizy la Roma

(Subiect creat la: 08-03-2024 04:04 PM)
123 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Roma este un oraș fermecător, dar în același timp aglomerat. Am văzut foarte multe mașini, chiar și pe străduțele înguste din centru, unde nu era oprit traficul. O mare parte dintre mașinile parcate la milimetru de ziduri erau lovite pe lateral. De asemenea, mașinile erau parcate la milimetru și una față de cealaltă. Nu știu cum reușeau oamenii ăia să iasă din parcare, dar se pare că așa e la Roma.

Am văzut multe mașini de dimensiuni mici, dar mai mică decât Renault Twizzy nu-mi imaginam că există :). Este pentru o singură persoană (sper că nu mă înșel).

20240229_105550.jpg20240229_105601.jpg

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
3 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Interesanta, dar prețul cred ca este cam mare pentru România, dar sigur și pentru alte tari.
Dacă ar fi măcar 9000€ una, chiar as cumpara :smiling-face:
E numai buna pentru oraș 🙂1709911649412_1709911649400_0.jpg
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Românul este snob și ipocrit, el preferă mai degrabă Cullinan, A8, X6...
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu!
Prefer un Logan nou, un c3 nou, un clio nou, etc, ci nu o masinuta electrica la preț de mașină normala.
Am întrat puțin mai adânc pe site-ul Dacia și ghici ce...,12440€ prin Program Rabla
0 Aprecieri