Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recomandare de serial TV: True Detective

(Subiect creat la: 09-02-2024 05:00 PM)
291 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

True Detective este un serial cu un scenariu foarte, foarte bun, care poate fi vizionat pe platforma HBO Max.

A ajuns la sezonul 4, care se difuzează în prezent.

Sezoanele nu au legătură între ele, sunt independente unele de altele și fiecare are parte de actori principali dintre cei mai buni.  Sezonul curent le aduce în prim plan pe Jodie Foster și Kali Reis, în timp ce în sezonul 1 viorile principale au fost Matthew McConaughey și  Woody Harrelson, în sezonul 2  Colin Farrell, Rachel McAdams și Vince Vaughn, iar în sezonul 3  Mahershala Ali și Stephen Dorff.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
10 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Poți lăsa un comentariu la acest topic în care să ne oferi recomandările tale. Oricine poate recomanda un film/serial de pe orice platformă, comentând la acest topic sau într-unul nou. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Brooklyn Nine-Nine (comedie), Ozark, Band of Brothers (război, e și pe HBO Max), Mindhunter, You, Narcos 😁
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Și The Blacklist
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Imi place True Detective dar sezonul acesta m-a dezamagit putin. Parca nu e la nivelul celorlalte 😞

Am terminat ieri "From", serial care se gaseste to pe HBO Max. Este putin horror, dar foarte fain!

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hello.
Aștept să apară întreg sezonul și apoi o să văd și acest sezon 😁

Mai sunt fan și seria Fargo, dar care, din păcate, nu se mai găsește pe nicio aplicație de streaming (era tot pe HBO Max). Sper totuși să apară și la noi noul sezon, curând.

Alte recomandări pe HBO Max mai am Succession si Billions.
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Si eu recomand Succession si Billions!!!! Merita!!!
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Uite-aici o impatimita a serialului True Detective 😁😁
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Recomand fanilor star wars The Mandalorian. From - astept sezonul 3, Supernatural, S.E.A.L , The Mentalist .
0 Aprecieri
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Prison break pe disney pt cine nu a vazut. Unul dintre cele mai bune seriale parerea mea.
0 Aprecieri
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Tare serialul! Încă nu am văzut ultima serie!
0 Aprecieri