Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recomandare de film: Sisu

(Subiect creat la: 01-02-2024 04:06 PM)
369 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

EmilianN_0-1706795796607.png

L-am văzut aseară, pe HBO. 

Sisu este un adevărat carnagiu, în stilul lui Tarantino. Un fost soldat din trupele speciale finlandeze caută aur în Laponia, în timp ce nemții bombardau totul în cale. Găsește un filon masiv de aur, de care ține cu dinții, în sensul că se luptă cu soldații naziști și cu un ofițer SS, care au tot încercat să-l omoare și să-i fure aurul. Asta e pe scurt.

Filmul e regizat de către Jalmari Helander (scris tot de el) și îl are în rol principal pe Jorma Tommila, care mi-a plăcut în mod deosebit.

Filmul are scene de-a dreptul spectaculoase, mă mir că a avut un buget de doar șase milioane de dolari. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
27 Răspunsuri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Mă făcuși curios, Emilian... De-abia aștept să-l văd pe marele ecran!
Mă tem, însă, că până va fi programat la unicul cinematograf (Patria) rămas funcțional în Craiova, o să-mi crească barba cât a profesorului Iorga... Acum, e cât a actorului din afișul de mai sus.
😉
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

E pe HBO zilele astea, eu acolo l-am văzut. Nu ai abonament?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Nem tudom magyarom 😉
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Merci de recomandare! 
O sa ma uit la el, insa singur.. nu e pe stilul sotiei si sigur nu o sa ii placa. Sa vad cum fac :-))

3Merlin
Legend
Opțiuni
Darius, ai (cel puțin) două variante:
1) fiecare cu telefonu' lui;
2) împărțiți ecranul televizorului din sufragerie cu joagărul și clonați telecomanda.
😉
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eh, nu merge asa. Trebuie sa găsesc filme la care sa ne uitam împreună.
Dacă vreau film doar eu, trebuie sa îl vizionez după ce adoarme doamna :-))) Iar dacă filmul e interesant, nu prea îmi vine sa îl vizionez la orele respective ca ma prinde dimineața.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
De aia la mine în familie toți avem Tv-uri separate,fiecare avem gusturi de filme /seriale diferite și ne uitam la ce ne place separat 😄
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ah, TV-uri suntem destule... Dar in momentul în care am luat-o de soție, mi-am asumat ca nu ma mai pot uita la ce vreau eu când vreau :-)))
Adică, pot, dar suport consecințele pe urma 🙂
Vezi tu când te căsătorești...
3Merlin
Legend
Opțiuni
Apropos de filme și neveste: ai văzut Zorba the Greek?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zorba_the_Greek_(film)
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
L-am vazut la cinema. E ok
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Hello,

Interesant.. o sa mă uit și eu. 😀

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E pe HBO Max pt cine are abonament.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
O recenzie negativa sin partea mea ,fara suparare...numai faza cand calca calul pe o mina si il face in bucati si el nici macar o zgarietura mai serioasa.Pw de alta parte pare invincibil....Chu ck Norris ,John Wick....mici copii fata de acest,,invincibil"Sisu... dar in fond,gusturile nu se discuta ,nu ?🙂
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eh, ba da se discută. Asta facem toată ziua... Discutam de gusturi :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
🙂🙂🙂
3Merlin
Legend
Opțiuni
De gustibus non discutandum
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
De fapt e, non est disputandum... Ceea ce suna mai bine, hehehehe
3Merlin
Legend
Opțiuni
Gogu Tălmaciu?!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Înțeleg că nu-ți place, mai ales dacă ești genul care dorește ca în filme să se respecte principiile realității.

NU UITA!

Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nu neapărat...dar asa cum a spus mai sus cineva...,, chiar si Superman ar fi fost gelod"🙂
0 Aprecieri