Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

MUZICĂ

(Subiect creat la: 22-08-2022 09:52 PM)
233 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pentru că Samsung are o experiență uriaşă în spate sub aspectul importanței muzicii în viața noastră de zi cu zi,studiile specialiştilor demonstrând că este practic o terapie care ne poate influența atât pe termen scurt cât şi pe termen lung sănătatea şi starea de spirit,vă propun ceva. Să postați genul de muzică preferat, aplicația preferată pe care o utilizați în redarea melodiilor/videoclipurilor cu tematică muzicală precum şi modalitatea preferată de audiție(boxe,căşti wired,căşti over ear,on ear,in ear, etc).Referitor la căşti,personal sunt direct interesat câți dintre voi mai utilizează căştile cu fir cu conexiune USB C /jack 3.5mm şi câți au făcut deja trecerea spre cele wireless/bluetooth.Nu este vorba de absolut nici un fel de statistică,eu unul pur şi simplu iubesc muzica şi sunt interesat de tot ceea ce ține de acest subiect.Ca o precizare,ar fi util pentru toți să susțineți cu argumente şi de ce ați ales un anume model de căşti (indiferent de producător).Asta nu poate decât să facă această competiție din segmentul audio şi mai atractivă.Nu discutăm de acel segment al căştilor profesionale sau de studio ci de cele accesibile în mare parte pentru orice utilizator.

Condiția minimă obligatorie este să fie implicate în acest context al topicului,smartphone-uri sau tablete produse de Samsung la care conectați căştile.
33 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu am muzica in telefon. Ascult radio cu VRadio. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio
House si Trance. Cateodata Chill.
Casti Buds Pro. Si cand sunt in casa prin bluetooth la sistemul audio (care nu e Samsung)Screenshot_20220822_191834_VRadio.jpg
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mulțumesc.Foarte interesantă experiența cu radio,are aşa un impact aparte la nivel de vibe,când pui tu ceva cu mâna ta ca audiție ştii clar la ce să te aştepți.Cu radio este altceva.
Eu am pe Spotify abonament şi de acolo ascult deşi mai am fişiere muzicale şi prin smartphone.
Căşti bluetooth dar nu de la Samsung...că m-am obişnuit cu din alea puse pe cap nu în urechi.Îmi place şi mie House,Trance,Chill deşi muzica de suflet este cumva rock-ul.
În ultimii ani practic dau play să fie nu o muzică anume ci să nu-i mai aud pe ăia de urlă zilnic prin spatele blocului.
Bloc mare,parcări puține şi urletele apar firesc cumva.De aia sunt bune căştile şi nu ştiu de ce cred că Active Noise Cancelling s-a inventat pe aici prin zona mea.😄
PACRi
Maestro
Opțiuni
Si eu am Spotify abonament. Doar ca e neglijat. El in schimb e tenace.. avand plata recurenta isi trage mereu de pe card. Nu l-am oprit ca poate revin la el.. poate :))
PACRi
Maestro
Opțiuni
Si nu cred ca ANC-ul e de la tine din zona. Au si coreenii galagioșii lor :smiling-face:
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Până într-o zi aşa am presupus şi eu dar crede-mă că ei sunt baladă pe lângă sunetele scoase de ăştia de la mine.Iar unul mai priceput a zis gata,că nu se mai poate.ANC ...
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Poweramp pentru muzica mp3 și xmplayer pentru filme.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Cred ca dacă stau sa număr melodiile în telefon sunt peste 1000 și nu exagerez. Sau adunat acolo dea lungul anilor plus backup. Cel mai mult ascult pop, rock ceva rap drum&bass și electronica. Folosesc căștile din pachet telefon s10e (cele akg în ureche) și sincer nu leas da pt unele Bluetooth. Muzica convertita din spotify pe pc cu un program băgată pe onedrive apoi tel:))))). Iar de ascultat folosesc paralel s10e și un LG g flex 2, pe TV tot lg prin Bluetooth sau la mașină în sistem audio bose.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Iar ca programe folosesc ori cel de samsung ori aimp (egalizator mai bun părerea mea) pe s10e iar pe lg cel cu care vine din fabrica ca aplicație care are de toate și tot un egalizator mai bun ca s10e
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu am căşti cu fir o mulțime rămase de la smartphone-uri.Însă e neplăcut să fii nevoit să cari telefonul peste tot după tine prin casă când asculți muzică,plus că dacă ai cu USB C când sunt la încărcat nu prea poți face nimic decât cu vreun adaptor Usb C la dual Usb C sau C la jack 3.5mm+ UsbC dacă nu ai mufă jack integrată.Mai comod cu bluetooth şi dacă ai nişte căşti de calitate,ai scăpat de chin.Dar acum este de înțeles că fiecare ştie ce preferă.Pentru mine cele cu fir nu sunt prioritare,le țin de control mai mult sau cât se încarcă cele cu bluetooth.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Sfântul jack😂😂😂. Ultimul s cu el... Încă din ce am testat tot pe fir mi se pare ca se aude mai bine mai ales la masina e bass mai mult. Ca sa nu mai zic ca lg are amplificator de sunet ca alea asa sunt făcute. Ala plus sistem bose scot tot orașu afara:)))))) Tare și clar chiar și la maxim (nu fac reclama).
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Să ştii că bine zici "sfântul jack".Mai ales că mulți aveau deja căşti bune cu mufă jack 3.5mm şi pe smartphone-urile noi fără adaptor nu le pot folosi.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Ca tot ai adus aminte de adaptor Jack dacă ar fi în momentul asta sa schimb s10e și sa renunț la acel lg pt muzica as merge la un s22 simplu tot din cauza formei mai compacte, faptul ca nu are Jack îl rezolv cu adaptor mai de calitate tocmai ca să nu renunță căștile de acasă cu jack (cele akg din pachet s10e, sony mdrv 55 și ca tot m-am adus aminte și căștile de lg sunt chiar decent de bune tot din pachet lg quadbeat 3). Astea 3 au la bass de numa ceea ce pt bt dintr-un motiv nu e la fel de tare în subwoofer la masina doar pe jack.(20 ani și am atatea:))).) Aaa și sa mai pun ca la părinți mai am un sistem audio Logitech X530 5.1 surround care după vreo 16 ani încă se aude foarte bine, la orice gen de muzica acel subwoofer de 25w își face treaba.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
@silvergol
MX Player nu XM Player.Foarte bun,îl am de foartă vreme în versiunea PRO însă nu prea l-am mai folosit.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Exista demult si un XM Player pentru video. Nu cred ca mai e actualizat Screenshot_20220822_204913_Chrome_1000003078_1661190554.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da,îl ştiu pentru că îl am pe PC.Bun playerul însă eu cred că el la MX a făcut referire.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut Cosmin,
depinde de cât îşi permite fiecare să investească în căşti,de cât de mult le utilizează şi de pretențiile şi gusturile la nivel de calitate audio.Când ai un smartphone din gama low e ciudat să dai dublu pe căşti dar alții au fixațiile lor şi îi costă.Ale mele cele mai recente au fost în jur de 700 lei fiecare. Am avut nevoie de autonomie cât mai bună şi de calitate a sunetului la un preț nu foarte exagerat.Practic am din două categorii,unele care îți "rup capul" de la bass,celelalte deşi tot cu extra bass ți-l pun la loc cumva. 😄
Primele Skullcandy Crusher Evo au ~40h autonomie şi le am conectate la TV, celelalte pentru muzică sunt Sony WH-XB910N cu ~30h autonomie şi se înțeleg perfect atât cu Note 10+ cât şi cu S22 Ultra.Au şi un codec LDAC special ( specific Sony)care poate fi activat din setările bluetooth iar calitatea audio este excelentă pentru ce am eu nevoie.
Dacă ar fi însă să îmi doresc unele de la Samsung aceasta ar fi alegerea.
https://www.samsung.com/ro/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-pro-graphite-sm-r510nzaaeue/?cid=ro_...
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
De asta prefer căştile.Am şi sistem audio dar la bloc e mai greu,cu boxa portabilă da,dar tot de modul de locuire depinzi.La casă sunt mai multe posibilități,cei pasionați de muzică au chiar un spațiu de tip studio unde fac audiții.Şi repet,pentru unii poate banii nu sunt o problemă şi dau o mulțime pe tot felul de lucruri din snobism.Alții însă fac alegeri consțiente pentru că sunt pasionați de tehnologie,de muzică în cazul de față şi vor ce este mai bun.Dar sunt situații deosebite acestea.Pentru noi,marea majoritate alegerile sunt din gama raport preț/calitate cât mai bun.Nici chiar de 30 lei dar nici de 3000 lei.Ținând cont că nu le cumperi anual,poți face un efort să investeşti în nişte căşti bune,uite cum sunt astea noi buds2 pro la ~1100 lei eu zic că vor avea mare succes.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Bucură-te de vârsta aceasta frumoasă şi lasă banii.Construieşte-ți pas cu pas un viitor şi o să ai la un moment dat tot ce îți doreşti.
Felicitări cu BAC-ul.
🙂
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu unul ascult o gramada de genuri diferite de muzica. Ascult mult rock.. asta e drept si daca ar fi sa aleg un singur gen preferat cu siguranta pe asta l-as alege.

Cand zic rock ma refer la mai toate ramurile lui. Ascult si heavy, ascult si pop-rock... cam orice pana la grohaituri. Consider ca daca textul nu aduce si el ceva muzicii nu merita ascultat (cu conditia sa nu fie instrumental si atat).

Cand am starea necesara merge foarte bine si muzica clasica, in special concertele de pian.
Muzica romaneasca veche imi place mult. Am descoperit acum ceva ani Subcarpati si de atunci mi-am dat seama ca imi plac mult influentele "populare" combinate cu muzica mai noua. 

Imi place mult si rock alternativ, gen Travka (recomand), Celelalte cuvinte sau altele si mai ciudate.
N-am inteles niciodata jazz-ul insa am decis intr-o zi sa ii dau o sansa si am ascultat o zi intreaga tot felul de trupe de jazz. Mi-am dat seama ca nu e chiar atat de rau si daca am starea potrivita merge destul de bine. La fel pot spune si despre muzica soul.

Cum e familia mare si cand nu sunt doar eu nu pot asculta "muzica mea". Trebuie sa fac pe plac tuturor asa ca in masina Spotify are pregatit pentru noi in special Coldplay. Imi place si mie mult dar ii place la nebunie si fiicei mele care stie mai toate melodiile lor. Prima dragoste a ei a fost Queen, dar cred ca s-a cam plictisit de ei (blasfemie, stiu).
Mai ascult si ceva trance (imi plac albumele vechi ATB).. dar asta mai rar.

Am abonamente la Spotify, Youtube Premium si Apple Music (am o boxa Apple Homepod primita cadou si se aude prea bine in casa sa nu o folosesc).
Spotify pe Google Home si in masina (mereu ma amuza cand se cearta copii cu Google sau cu Siri atunci cand nu ii asculta) si Apple Music pe Homepod.
Legat la PC am o pereche de boxe Edifier 2.0 care sunt pur si simplu extraordinare. 

Casti, am o gramada. Am Galaxy Buds PRO si o pereche de Buds Live. Am o pereche de Bose pentru atunci cand zbor si nu vreau sa aud zgomotele avionului sau galagia din aeroport. Mai am o pereche de casti over ear cu jack de la Creative + unele tot cu fir de la Logitech (pe astea le tin legate la PC). Am tot vrut sa fac upgrade la batranele Bose, dar inca nu am motiv (nu am mai prea zburat in ultimii 3 ani)... imi fac cu ochiul Sony XM5. Pe langa astea, am si o pereche de Jabra Evolve 2 pentru conferinte (merge si muzica la ele 😆 ).

De ascultat muzica folosesc in special Spotify. Pe PC am AIMP si am mai folosit si VLC... si cred ca undeva ratacit am si o versiune functionala de Winamp😍.
Samsung music pentru telefoanele Samsung este foarte ok ca si aplicatie ascultat muzica, nu a fost nevoie de altceva.

Gata, gata, am scris destul si daca mai scriu o sa zica lumea ca-s prea hipster si o sa si rada copii de mine. 🤓