Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mi-am uitat telefonul, va fi o zi interesantă

(Subiect creat la: 04-07-2025 08:14 AM)
723 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Azi dimineață mi-am uitat telefonul acasă.  Nu mai avea baterie, l-am pus la încărcat și acolo a rămas. Prin urmare, va fi o zi interesantă. Vi s-a întâmplat și vouă vreodată? Ce-ați făcut? O să intru în sevraj? 😂

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
26 Răspunsuri
ThePositiveMan
MegaStar
Opțiuni
Salutare,
Si mie mi s-a intamplat sa-l uit acasa de cateva ori si am supravietuit de fiecare data!😀
Nu, nu o sa intri in sevraj😄
Mădălina_
SuperStar
Opțiuni
În sevraj intră doar cei căsătoriți.😂
whoo
Helping Hand
Opțiuni
. ... deci ... ești căsătorită ... . 😇
Mădălina_
SuperStar
Opțiuni
Poate că da, poate că nu…dar sevrajul este un oaspete nepoftit pentru oricine, indiferent dacă ești sau nu căsătorit/ă.
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Un lucru e clar ca lumina zilei: când partenerul uită telefonul pe undeva, doar femeile intră instant în sevraj, fie că au verighetă pe deget sau nu!😂😂😂
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hai să nu deviem (prea grav) de la subiect.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
MariusG14
Maestro
Opțiuni

Tu ai uitat telefonul 😂. glumesc, sper sa nu fiu in situatia ta de azi. Eu nu pot lucra deloc nu am 2FA prin SMS.

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

O să fie greu fără Spotify!

NU UITA!

MariusG14
Maestro
Opțiuni

Merge si pe PC, stiu ca stii 🤣.

ThePositiveMan
MegaStar
Opțiuni
🤣 buna asta!
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Adevărat
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Cu watch 5 am pățit la fel. L-am pus la încărcăt și acolo a stat pana m-am întors eu acasă.

Telefonul nu l-am uitat niciodată acasă. Sper să nu se întâmple asta 🤣
Sunt sigura ca o sa reziști o zi fără telefon.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Am pățit-o și eu de câteva ori și au fost cele mai liniștite zile 😄.
ThePositiveMan
MegaStar
Opțiuni
Pot sa confirm si eu lucrul acesta😉😅.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Problema este ca trebuie sa accesez tot felul de sisteme aici, la birou, care au masuri duble de securitate si imi trimit coduri pe telefonul mobil.

NU UITA!

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Asta nu e bine.
Nu ai un ceas, sau pe cineva acasă sa îți configureze link to Windows?
MariusG14
Maestro
Opțiuni

Ia-ti un smartwatch Samsung cu LTE si cu number share rezisti si fara telefon.

Si nu am patit sa il uit, e setat ceasul sa vibreze daca ma indepartez de telefon. Plus ca e "lipit" de mana. 😍

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai doua telefoane 🤷

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu, folosesc un singur telefon, atat pentru numarul de serviciu, cat si pentru cel personal.

NU UITA!

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ma refeream ca era solutia pt cand uiti telefonul acasa...doar nu poti uita DOUA telefoane. Asa cu unul singur nu ai variante. Ceasul cu number share nu e o solutie, nu vin SMS-urile decat pe dispozitivul principal (ai zis ca ai 2FA si primesti codurile).

As zice ca nu iti ramane decat sa te ...bucuri de liniste, e vineri, vine weekend-ul..all good

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare