Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Παιδες ,εχω ρυθμισει το gemini ως βοηθο τη google και ενεργοποίησα τη φωνητικη έντομη για να ανοιγει, ομως λεγοντας τη, εμφανιζεται μονο το πλαισιο γυεω απο την οθονη,(αρα με ακουει κανονικα) ,αλλα δεν προχωράει στο να δωσω εντολή συμβαινει κ σε εσας?
Ακυρο , το βρηκα μονος μου , ειναι επειδή το εχω ρυθμισει στα ελληνικα , μολις το γυρισω στα αγγλικά , με τη φωνητικη εντολη ,εμφανιζεται και το παραθυρακι κατω... περιεργο ε?
Ακυρο , το βρηκα μονος μου , ειναι επειδή το εχω ρυθμισει στα ελληνικα , μολις το γυρισω στα αγγλικά , με τη φωνητικη εντολη ,εμφανιζεται και το παραθυρακι κατω... περιεργο ε?
Οχι , κανονικα λειτουργει κατα τα αλλα στα ελληνικα , αλλα δεν ενεργοποιειται στη φωνητικη εντολή εναρξης. αν κάνεις τη διαγωνια κινηση προς τα μεσα της οθονης τοτε εμφανιζεται κ ολα δουλεύουν καλα
Δηλαδή ότι πεις τα καταλαβαινει ?και κάνει αυτό που θες ? Α οκ σορρυ κόλλησα ότι διάβασα βοηθό Bixby και λέω και εγώ μιλάτε σε ελληνικά με Bixby και Ai της σαμσουνγκ?γιατί εμένα δεν έχει τίποτα στα ελληνικά εκτός της γκουγκλ. Εδώ έβγαλαν και την μετάφραση σε ελληνικά που έκανε το πενάκι επειδή λέει έχει ai που δεν έχει ελληνικά. Ότι ναναι σορρυ δική μου παρανόηση