Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Hey google gemini

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-03-2025 12:03 AM)
161 Προβολές σελίδας
fotisgem
Legend
Επιλογές
Παιδες ,εχω ρυθμισει το gemini ως βοηθο τη google και ενεργοποίησα τη φωνητικη έντομη για να ανοιγει, ομως λεγοντας τη, εμφανιζεται μονο το πλαισιο γυεω απο την οθονη,(αρα με ακουει κανονικα) ,αλλα δεν προχωράει στο να δωσω εντολή συμβαινει κ σε εσας?

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ακυρο , το βρηκα μονος μου , ειναι επειδή το εχω ρυθμισει στα ελληνικα , μολις το γυρισω στα αγγλικά , με τη φωνητικη εντολη ,εμφανιζεται και το παραθυρακι κατω... περιεργο ε?

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

4 Απαντήσεις
Λύση
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ακυρο , το βρηκα μονος μου , ειναι επειδή το εχω ρυθμισει στα ελληνικα , μολις το γυρισω στα αγγλικά , με τη φωνητικη εντολη ,εμφανιζεται και το παραθυρακι κατω... περιεργο ε?
Testerakias
Voyager
Επιλογές
Το περίεργο θαβηταν να ακούγεται ελληνικά. Δυστυχώς δεν ασχολούνται με τα ελληνικά
fotisgem
Legend
Επιλογές
Οχι , κανονικα λειτουργει κατα τα αλλα στα ελληνικα , αλλα δεν ενεργοποιειται στη φωνητικη εντολή εναρξης. αν κάνεις τη διαγωνια κινηση προς τα μεσα της οθονης τοτε εμφανιζεται κ ολα δουλεύουν καλα
Testerakias
Voyager
Επιλογές
Δηλαδή ότι πεις τα καταλαβαινει ?και κάνει αυτό που θες ?
Α οκ σορρυ κόλλησα ότι διάβασα βοηθό Bixby και λέω και εγώ μιλάτε σε ελληνικά με Bixby και Ai της σαμσουνγκ?γιατί εμένα δεν έχει τίποτα στα ελληνικά εκτός της γκουγκλ.
Εδώ έβγαλαν και την μετάφραση σε ελληνικά που έκανε το πενάκι επειδή λέει έχει ai που δεν έχει ελληνικά.
Ότι ναναι σορρυ δική μου παρανόηση