Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Good Lock în România ?

(Subiect creat la: 06-02-2025 02:28 AM)
419 Vizualizări
Octa
Navigator
Opțiuni
Salutare de curând am văzut un articol publicat de către cei de la Mobilissimo cu privire la o posibilă compatibilitate a aplicației Good Lock cu ONE UI 7.0 și la noi în țară . ( https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/aplicatia-samsung-good-lock-va-fi-disponibila-in-mai-mult... ) Mai exact sunt șanse ca să avem și noi acces la aplicația Good Lock care ne permite să ne customizăm device-urile după bunul plac . Consider că ar fii cazul să ne putem bucura și noi de acele funcții având în vedere că România este o piață destul de mare și semnificativă pt Samsung în comparație cu alte țări ,, bananiere " așa cum era numită de către alți membri :))) în alte articole în legătură cu acea aplicație :winking-face: . Deci Samsung România dacă ne puteți oferi ceva detalii ar fi bine venite . ✌️🫶
5 Răspunsuri
Liviuman
Troubleshooter
Opțiuni
Sper să fie așa. Ar trebui 🙏
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Da , va veni și în România, nu se știe momentan dacă va funcționa și pe dispozitive mai vechi.
Dar din unele surse va veni pentru toate tipurile de dispozitive Samsung.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai o lupa sus in dreapta, ia vezi la ce foloseste 🤔

Indiciu: Scrie "good lock" si apasa enter...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. GoodLock se va lansa global. Când? Nu știe nimeni. Dar să sperăm că se va întâmpla cât mai repede.
LewaLewa
Explorer
Opțiuni
Eu am one ui 7 dar nu
0 Aprecieri