Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Gemini... 🤦

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
88 Vizualizări
DanielGalaxyA365G
Navigator
Opțiuni

image

Încercați și voi. Să vedeți. 
18 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Probabil litera ț nu exista in altă țară decât în România , așa că AI-ul este limitat . Probabil îl vede ca T si nu ț.
DanielGalaxyA365G
Navigator
Opțiuni
Probabil. 👍 Stai să vezi ce elev l-am făcut. 😅
0 Aprecieri
Adrian83
Pioneer
Opțiuni
😂😂😂😂
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
AI-ul face multe greșeli. Este doar un algoritm nu o persoană care înțelege lucrurile. De aceea pentru a fi util (și este foarte util) trebuie să înveți să îl folosești, dar mai ales să îi înveți limitele.

Am văzut multe astfel de răspunsuri, ba chiar și mai hazlii 🙂
DanielGalaxyA365G
Navigator
Opțiuni
Îi știu limita. Problema asta e de ceva timp și tot nu e rezolvată. La atâtea update-uri trebuia să existe unul să îl îmbunătățească. 🫪
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Și cine să o rezolve? Geppeto sau Zâna Azurie să îi dea viață? 🙂

Este doar matematică pură, statistică multă și probabilități.
0 Aprecieri
DanielGalaxyA365G
Navigator
Opțiuni
Pinocchio. 👍 El să o rezolve. Dacă nu unicornii din lumea "Sprințus" adus de zâna Iliesca, cea mai puternică zână la ridicat lemne din pădure, iar dacă nici ea nu rezolvă, mai rămâne Gogonea, ăla din borcanul cu murături din mureștia. 👍👍👍
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
😅

Nu e atât de ușor cu AI-ul. Dacă uneori e greu să rezolvi un cod clasic, la AI problema este mult mai complicată.
0 Aprecieri
DanielGalaxyA365G
Navigator
Opțiuni
Dar, gândește așa AlphaBlue. E ceva ce e ușor. E ca și cum aș spune "Cumpăr 5 mere și mănânc 5 mere. Cu câte rămân?" Șorțuleț are un anumit cod, și codul ăla e format din literele cuvântului, iar "ț" are un anumit cod. De ce nu citește corect codul? "ș" are codul lui separat. De ce îl încurcă cu el? Nu ar trebui să aibă în minte codurile (nu le are la propriu, fiind chiar el un cod, dar în fine, te prinzi tu 👍)?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este ușor pentru inteligența umană. Pentru un soft între mere, ț-uri și mecanică cuantică nu este nicio diferență. Toate sunt doar niște noduri într-o rețea. Contează doar cât de semnificative sunt din punct de vedere statistic în funcție de datele cu care a fost antrenat.
0 Aprecieri
DanielGalaxyA365G
Navigator
Opțiuni
Antrenament eșuat. 🙄
0 Aprecieri
X-ulescuuu
MegaStar
Opțiuni
Google lauda ca noul model 3.5 Flash ar fi cu mult mai inteligent și rapid decât fostul 3.1 flash, ba chiar bate chiar și 3.1 Pro,cum de se încurcă la un scenariu asa banal? Google au mau lansat Spark, Omni,vom avea curând în android 17 gemeni integrat în sistemul de operare ,iar el se împedică la ceva asa banal,serios?

PS:mie mi se pare ca e mai slab ca înainte, pe interfata 3 Flash,avea un mod numit complex,îl dădeam și parca gândea puțin mai bine decât acum, poate mi se pare, dar nu prea am observat o îmbunătățite masiva la informațiile ce le da,cred ca e mai mult Marketing despre acest model 3.5 Flash.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu m-am jucat cu el, deci nu știu cum e față de ce era înainte. Eu îi dau task-uri precise sau ceea ce să caute și la asta nu am observat vreo diferență. Iar pentru lucruri serioase/ profesionale folosesc Copilot. Dar orice AI ar fi trebuie văzut ca și un algoritm și trebuie să înveți cum să îl folosești. Însă oricum are limitări. Și e foarte important să nu faci conversații foarte lungi pentru că la un moment dat o să "halucinaeze" (o să dea răspunsuri fără sens, total pe lângă subiect sau chiar intră într-o buclă în care dă același răspuns greșit).
0 Aprecieri
X-ulescuuu
MegaStar
Opțiuni
Nu prea am folosit Copilot decât pentru task-uri pe PC. Se descurca mai bine în lucruri profesionale decât Gemini?
Asa este,când fac conversații foarte lungi, cel puțin înainte pe versiunea 3.1,uneori dădea eroare și nu se încarcă textul,alteori dura foarte mult sa încarce ceva, făceam conversați lungi,doar pentru ca dacă deschideam un nou chat,el uita ce am vorbit în chatul anterior ,trebuia sa ii explic de la capăt totul,dar de câteva săptămâni/1 luna,pana sa primească noua interfata și noua versiune 3.5 flash,a primit funcția de memorie,la fel ca pe ChatGPT .
Chiar și versiunea 3.1 Pro are momente când făcea greșeli, deși se gândește mult mai mult,cred ca ii ia 10 secunde pana sa genereze un răspuns.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu știu dacă e mai bun în utilizare profesională Copilot, dar este singurul acceptat de către companie și este integrat în Office 365. Tot timpul am avut o senzație că Gemini ar fi mai bun la texte, iar Copilot la lucruri mai tehnice. Dar cum folosesc diferit cele două softuri AI poate fi doar ceva subiectiv.
0 Aprecieri
DanielGalaxyA365G
Navigator
Opțiuni
Doamneee, îmi place exigența ta. 😁
0 Aprecieri
Opțiuni
La mine a zis 2 din prima....o fi defect?😂1779559300302.jpg
DanielGalaxyA365G
Navigator
Opțiuni
Nu, poate la tine e mai deștept. 😂