Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S25 vine cu Google Gemini in limba romana!

(Subiect creat la: 22-01-2025 08:44 PM)
332 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni
Asistentul personal de AI generativ Gemini de la Google poate fi folosit în limba română pe noua serie Galaxy S25!

Vei putea face sumarul unui clip de pe YouTube sau vei putea căuta restaurantele cu specific asiatic și trimite apoi adresele acestora către cineva din agenda ta de contacte.

Modelul lingvistic ale Gemini învață „citind” trilioane de cuvinte, care îl ajută să înțeleagă tiparele ce alcătuiesc limbajul, astfel că poate să observe și să răspundă la diverse tipuri de întrebări.

Poți să-i ceri lui Gemini Live idei pentru prezentări sau studiu prin conversație liberă sau poți să-i atașezi imagini pe care el să le analizeze.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
9 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa e..în cele 20 de limbi..😊
EmilianN
Community Manager
Opțiuni
Important este ca poti face tot felul de lucruri interactionand in limba romana!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa e....l-am si dat precomanda 😊...
EmilianN
Community Manager
Opțiuni
Felicitari!

NU UITA!

0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Mulțumesc.. am zis eu ca am cardurile pregătite😂
Opțiuni
👏👏👏
robert777
Voyager
Opțiuni
O sa vina si pe s 24 ?
alexandrugeorge
Pathfinder
Opțiuni
Pe s24 plus nu o sa fie in limba romana?
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Am o dilemă legată de Gemini... cât timp va fi gratuit? Pentru că am fost întrebat prin mesaje de la Google dacă nu încerc Gemini... dar de ce scrie "try" când putea scrie install... 😮 De ce laudă evidențiază Samsung Gemini pe S25 când nu e creat de ei ci de Google dar din prezentare părea că Samsung l-a creat...?
0 Aprecieri