Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S22 Ultra - caracteristici tehnice

(Subiect creat la: 09-02-2022 05:41 PM)
2746 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Iată care sunt caracteristicile tehnice ale celui mai performant smartphone pe care l-a produs Samsung până acum, Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra

Display

Edge QHD+ de 6,8 inci

Display Dinamic AMOLED 2X

Rată de reîmprospătare Super Smooth de 120Hz (1~120 Hz) 

Rată de eșantionare la atingere de 240Hz în modul Game

Vision Booster

Eye Comfort Shield cu control al luminii albastre bazat pe AI

*Măsurat în diagonală, dimensiunea ecranului Galaxy S22 este de 6,8 inci în întregul dreptunghi; Suprafața reală vizibilă este mai mică datorită orificiului camerei.

*Display-ul Dynamic AMOLED 2X cu Vision Booster de pe Galaxy S22 Ultra a primit o certificare de la VDE Germania pentru 100% Mobile Color Volume în gama de culori DCI-P3, ceea ce înseamnă că imaginile nu sunt în ceață, iar culorile sunt incredibil de vii indiferent de nivelul de luminozitate. Ecranul poate atinge luminozitatea maximă de până la 1750 niți, îmbunătățind contrastul dintre aspectele întunecate și luminoase ale conținutului digital pentru o calitate mai strălucitoare a imaginii, cu un raport de contrast de 3.000.000:1 pentru o experiență mobilă mai captivantă.

Securitate 

Amprentă cu ultrasunete

Dimensiune și Greutate 

77.9 X 163.3 X 8.9mm, 229g

Camera 

12MP Ultra-Wide Camera 

• F2.2, FOV 120˚ 

108 MP Wide Camera 

• Dual Pixel AF, F1.8, FOV 85˚ 

10MP Telephoto Camera 

• 3x Optical Zoom, F2.4, FOV 36˚ 

10MP Telephoto Camera 

• 10x Optical Zoom, F4.9, FOV 11˚ 

40MP Front Camera 

• F2.2, FOV 80˚ 

*Zoom-ul spațial 100X include zoom optic 10x și zoom digital 10x cu tehnologia AI Super Resolution. Mărirea zoom-ului de peste 10x poate cauza o anumită deteriorare a imaginii.

AP

Procesare avansată de 4nm

*Poate să difere în funcție de piață și operator.

Memorie 

12GB + 1TB

12 + 512GB

12 + 256GB  

8 + 128GB  

*Spațiul real de stocare poate varia în funcție de țară, model, dimensiunea fișierului și format.

*Opțiunea de memorie poate varia în funcție de țară.

Baterie 

5,000mAh 

*Bazat pe durata medie de viață a bateriei în condiții standard de utilizare. Performanță medie așteptată pe baza utilizării standard. Durata reală de viață a bateriei depinde de factori, precum rețea, funcțiile selectate, frecvența apelurilor și vocea, datele și alte modele de utilizare a aplicațiilor.

Încărcare* 

Până la 45W cu cablu  

15W Wireless **

Wireless PowerShare

USB-IF ***

*Încărcătorul de perete se vinde separat; utilizați doar încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung. Pentru a evita rănirea sau deteriorarea dispozitivului, nu utilizați baterii, încărcătoare sau cabluri incompatibile, uzate sau deteriorate. Suportă încărcarea de 45W.

**Limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless Qi, precum Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 5G, Z Fold2, Note20, Note20 Ultra, S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE și Note5. Disponibil doar cu anumite dispozitive portabile Samsung Galaxy, precum Galaxy Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Dacă puterea bateriei este mai mică de 30%, este posibil ca Wireless PowerShare să nu funcționeze. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marcă sau unele dispozitive portabile Samsung. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.

***USB Implementers Forum, Inc. (USB-IF) a fost înființat în 1995 pentru a sprijini și accelera adoptarea de către piață și de către consumatori a dispozitivelor compatibile USB. Încărcarea super-rapidă a Galaxy S22 Ultra a fost certificată pentru a fi în conformitate cu standardele USB, ceea ce înseamnă că produsele au îndeplinit cele mai înalte standarde din industrie. Această certificare poate fi găsită pe www.usb.org.

OS 

Android 12

One UI 4.1

Rețea și Conectivitate 

5G, LTE, Wi-Fi 6E, Wi-Fi, Direct Bluetooth® v 5.2

*Necesită o conexiune optimă la rețea 5G, disponibilă în anumite piețe. Consultați-vă operatorul pentru disponibilitate și detalii. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, conexiunea la server și alți factori.

*Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de țară și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.

*Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, furnizor de rețea și mediu de utilizator. Necesită conexiune optimă.

*Bandă Ultra Wide acceptată.

Senzori

Accelerometru, Barometru, Senzor de amprentă, Senzor giroscop, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de lumină, Senzor de proximitate

Rezistență la apă 

IP68 

*Galaxy S22 Ultra și S Pen sunt clasificate cu IP68. În conformitate cu clasificarea IP68, rezistent la apă de până la 5 metri adâncime în apă, timp de până la 30 de minute. Clătiți reziduurile/uscați după umezeală.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
12 Răspunsuri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
"celui mai performant smartphone pe care l-a produs Samsung" as indrazni sa spun cel mai performant telefon produs vreodata. Sint curios cum e pe partea foto, si video in conditii de luminozitate redusa, avand in vedere atatea noutati si artificii pe partea de prelucrare. M-a impresionat si sistemul de racire.
0 Aprecieri
FanNote
Journeyman
Opțiuni
Buna ziua ! S 22 Ultra este dual sim ?
Daca este Dual Sim se poate pune un card de memorie il locasul pentru a doua cartela Sim ?
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, este dual sim, slot pentru card nu are. Incepe de la 128gb, nu vad la ce mai este util cardul. Sau mai pui 500lei si iei versiunea de 256gb 12gb ram.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @FanNote 

Galaxy S22 nu suportă card microSD extern. Însă, dacă este necesar , este recomandat backup-ul la intervale regulate, folosind OneDrive, Samsung Cloud sau Google Drive.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
FanNote
Journeyman
Opțiuni
Te salut, OMZ !
In primul rand iti multumesc frumos pentru raspuns.
Slot pentru card stiam ca nu are doar ca eram interesat daca in locasul pentru sim 2 se poate pune un card. De exemplu pe Note 20 Ultra 5G de 512 Gb, am un sim si al doilea Sim l-am transformat in eSim iar in locul cartelei fizice, am un card de memorie.
Pe mine personal ma ajuta foarte mult cardul deoarece lucrez si salvez un volum mare de documente zilnic.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Din pacate, nu poti face acest lucru si pe seria S22. Note era gandit asa, si avea optiunea de storage extern.

0 Aprecieri
FanNote
Journeyman
Opțiuni
Multumesc frumos !
FanNote
Journeyman
Opțiuni
Pentru Romania va fi livrata si varianta de un 1 Tb pentru S 22 Ultra ?
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Abia aștept sa îl iau 😊
0 Aprecieri
Cătălin2020
Pioneer
Opțiuni
Stai sa apară review-urile cu cât de puțin tine bateria fata de s21 ultra 😂
Eu vreau S22 ultra nu S22 Note, nu sunt fan S pen si nici a ecranelor curbate.
Bătălia va fi pe piața SH pentru seria S21, mi se pare ca S22 va eșua lamentabil doar din primele review-uri apărute deja
0 Aprecieri
Claudiu93
Explorer
Opțiuni
Am nevoie de o informație chiar dacă samsung galaxy s22 nu vine cu slot de card mi-ar plăcea să îmi spuneți vă rog frumos ce card micro sd se potrivește pentru el cu sim și cu card sau care este compatibil un micro sd pentru samsung galaxy s22 vreau să știu această informație vă rog frumos să îmi spuneți.
0 Aprecieri
Claudiu93
Explorer
Opțiuni
Că am observat că au niște coduri micro sd pe samsung galaxy s22
0 Aprecieri