Închide

Subiect inițial:

eMAG modifica programul Genius

(Subiect creat la: marţi)
584 Vizualizări
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut

Dacă folosești eMAG, probabil cunoști programul Genius. Ei bine, eMAG a anunțat recent că îl va modifica, urmând să includă trei tipuri de abonamente începând cu 01.10.2026.

MariusG14_0-1789475868053.png

Sursa imaginii: https://www.emag.ro/lps/new-genius?ref_id=2266393643&utm_source=email&utm_medium=tranzactional

Voi analiza comenzile din ultimul an înainte de a decide dacă voi continua sau nu cu acest program.

Dacă folosești în prezent Genius, ce părere ai despre noile pachete? Îți păstrezi beneficiile Genius?

35 Răspunsuri
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
In acest moment este 99 de lei pe an. De la 1.10 sa inteleg ca asta de 99 devine 69 de lei si iti taie freshfull si wolt, raman doar emag si fashon days. Si se fac altele mai scumpe de 200 respectiv 700 din ce vad in poza ta. Hmm
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Nu va fi la fel pentru cel de 69 RON, deoarece nu sunt livrări gratuite nelimitate.

Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Ne dau un abonament mai ieftin, dar ai doar 3 livrari pe luna, poate nu le faci, dar sunt si luni din an cand poate faci mai mult de 3. Urmatorul mi se pare deja scump, trecand de la 100 la 200 si nu vad multe imbunatatiri fata de ce e acum
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Da, cea mai bună opțiune este analiza comportamentului personal pentru a lua o decizie corectă.

Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Daca ai reinnoire automata activata, de la 1 ianuarie iti trece automat pe abonamentul premium. As miza pe cel de 200 de lei, dar mai e putin timp de gandire.
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Am anulat reînnoirea, oricum mai aveam timp până pe 06.10.2026.

BogdanDanielS
Helping Hand
Opțiuni
depinde si cate comenzi faci pe emag...eu anul trecut am avut 1500 lei...economisiti din transport...deci merita...anul asta am decat 500...deci tot e bine...ca ii dadeam pe transport..
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, e clar că avem experiențe diferite; voi vedea dacă reactivez sau nu.
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Așa se întâmplă când ai monopol într-o piață. Nesimțit de mari prețurile și ofertele lor, în condițiile în care deja există și o taxă de procesare atunci când comanzi. Păcat că nu avem Amazon în România.
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Da, așa este. Oricum, unele produse, mai ales din categoria accesoriilor pentru telefoane, le găsesc de obicei la preț mai mic pe site-ul vânzătorului decât în oferta de pe eMAG, unde trebuie acoperite și alte costuri. Cel mai probabil o voi dezactiva.

ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Așa este. Pe eMag cel mai probabil este adaos mai mare pentru a acoperi comisioanele. O să îl dezactivez când expiră abonamentul curent.
Nelu83
Hotshot
Opțiuni
Mda,bani câștigați gratis...+taxa servicii.Ma gândesc serios daca mai continui.
lcd047
Pathfinder
Opțiuni
Emag are de mai multe luni probleme mari, și a ajuns la măsuri disperate. Mă abțin să comentez mai mult ca să rămân la un limbaj civilizat. 😂
Vlad1981
MegaStar
Opțiuni
Eu am foarte rar trei livrări pe lună!
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Măcar ne ții la curent cu ofertele.😂
Vlad1981
MegaStar
Opțiuni
Asa este, tin comunitatea in priză cu ofertele!🤣🤣🤣🤣🤣
Nikname
Voyager
Opțiuni
Să înțeleg că Wolt dispare din Genius?!
0 Aprecieri
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Așa pare, au alt parteneriat la două din cele trei pachete.
0 Aprecieri
Nikname
Voyager
Opțiuni
Atunci chiar nu merită.Mai ales dacă obișnuiești să faci comenzi pe Wolt...Eu fac 2-3 pe săptămână.(mai o pizza mai un burger...)
0 Aprecieri
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu am avut situații în care nu am găsit în Wolt, ci în cealaltă. Nu comand decât rar, așa că nu mă afectează.