Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

E real? Am primit un e-mail ca am castigat...

(Subiect creat la: 23-06-2021 11:28 PM)
671 Vizualizări
Intrebare
Journeyman
Opțiuni

Samsung da premi reale sau e fake? Am prinit un email si nu vreau sa ma trezesc cu virusi. Este oficial?

0 Aprecieri
9 Răspunsuri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Ai primit un email ca ai castigat? Te-ai inscris la vreun concurs?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Au fost mai multe concursuri derulate. Daca te-ai inscris, probabil ai castigat. Daca ai castigat un premiu la un concurs de care habar nu aveai, probabil e ceva in neregula.

źzz
Voyager
Opțiuni
Cel mai simplu pune o poza cu mailul, sa nu fie phising. Daca te pricepi verifica atasamentele pe virustotal si real sender ul ( sa nu fie spoofuit) al mailului ( header analysis cauti pe google)
0 Aprecieri
źzz
Voyager
Opțiuni
Verifica de asemenea link urile din mail inainte de a da click pe ele . Ultima instanta nu baga cardul pe undeva daca ti cere :smiling-face:
CalinM
Pathfinder
Opțiuni
Uită-te de pe ce adresa de e-mail ai primit mesajul.
Sendo
Pathfinder
Opțiuni
Eu am fost câștigător la un concurs Samsung organizat aici pe Samsung Members. Înainte să primesc email am fost sunat de un operator abia apoi am primit emailul de confirmare .
PACRi
Maestro
Opțiuni
Ai pus intrebarea gresit. SAMSUNG DA PREMII REALE. Nu stim daca emailul primit de tine e real. Asta trebuia sa intrebi. Daca emailul tau e de la Samsung si eventual sa pui o poza cu header-ul emailului. Nu daca Samsung da premii reale.. 😞

Crezi tu ca suntem noi atat de priceputi sa stim ce ai tu in telefon daca nu ne arati? Cum am putea sa stim? Sau vrei sa stai in centrul atentiei si noi sa-ti punem intrebari?
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Intrebare
Journeyman
Opțiuni
Ok
Intrebare
Journeyman
Opțiuni
Multumesc
0 Aprecieri