Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Drone

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 18-03-2024 12:47 AM)
269 Προβολές σελίδας
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε, είχα πάρει ένα ντροουν στην black Friday αλλά αποδείχτηκε οτι δεν ήταν και πολύ καλή επιλογή, δεν έχει καν κάποιο χώρο για κάρτα μνήμης ώστε να αποθηκεύονται αυτά που βγάζω, και πηγαίνει οπού θέλει και κοπανάει οπού να ναι ,τις προάλλες που το έβαλα πήγε και έπεσε στο σπίτι του γείτονα και ευτυχώς τον ξέρω αυτόν και μπήκα μέσα να το πάρω. Ίσως να μην μπορώ και εγώ να το χειριστώ καλά αλλά θέλω να καταλήξω ότι μου είναι άχρηστο πια. Επειδή όμως είναι αργά να το στείλω πίσω ξέρει κανείς που θα μπορούσα να το πουλήσω? Ρίξτε καμία ιδέα και θα δω τι θα κάνω.
12 Απαντήσεις
sosos55
Explorer
Επιλογές
Ας πρόσεχες
sosos55
Explorer
Επιλογές
Μξν το ξσνακάνεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, μπορείς να το πουλήσεις στο insomnia.gr
Στο marketplace του Facebook και τέλος στο vendora.gr
Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να έχεις λογαριασμό.
Μπορείς να μου πεις ποιο drone έχεις πάρει?
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Όλοι κάνουμε κακές επιλογές φίλε μου..😂
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Στο marketplace σίγουρα μπορώ γιατί έχω Facebook. Στα άλλα όχι. Απλά έτσι για μια ιδέα ρώτησα εδώ. Θα το σκεφτώ τι θα κάνω.20240318_115207_1000007056_1710755528.jpg
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Ήταν φθηνό και το πήρα να δοκιμάσω. Δεν με έπαιρνε για πιο ακριβό. Αλλά όπως είπα όλοι κάνουμε κακές επιλογές στη ζωή μας..😂
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κοίταξε, αυτά τα φτηνά, δεν έχουν σχεδόν καμία ηλεκτρονική υποβοήθηση...
Ούτε σταθεροποιητες ούτε αυτόματη επιστροφή, ούτε αποφυγή εμποδίων κλπ κλπ.
Βέβαια για να έχει όλα τα παραπάνω θέλεις από 800€ και πάνω...
Αυτά τα απλά, είναι σαν το πρώτο ελικόπτερο που είχα, (2005) που δεν μπορούσα να το πετάξω με τίποτα. Σε αυτό όμως έμαθα και τώρα όλα μου φαίνονται εύκολα...
Η το κρατάς για να μάθεις η το πουλάς και ούτε γάτα ούτε ζημιά.😊😊
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μπορείς βέβαια να βρεις και καλά, σχετικά φτηνά, αλλά όχι στα 30 - 40€ αλλά από 130 μέχρι 200€
https://www.ideahellas.gr/product/rc-drone-quadcopter-gps-wifi-4k-foldable-beast-sg906-mini-se-mavro...
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Καλά θα το σκεφτώ τι θα κάνω.. απλά ήθελα να πάρω ένα να δοκιμάσω να τραβάω λήψεις από ψηλά αλλά άμα είναι να πάει όπου θέλει αυτό καο να κοπανάει στους φοίνικες του γείτονα τι να το κάνω?😆😂 στην μαύρη Παρασκευή εκεί γύρω στα 40€ είχε.. 🤣