Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Două concursuri noi, acum în desfășurare, în Samsung Community

(Subiect creat la: 31-03-2025 06:25 PM)
157 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu știu dacă ați observat, dar sunt două concusuri noi, în desfășurare, în Samsung Community, care vă așteaptă să participați și unde sunt oferite niște premii mai  mult decât interesante!

Primul este intitulat Un film Minecraft: Concurs „Creează-ți lumea”. Aici, în Comunitatea Samsung, așteptăm cu nerăbdare filmul Minecraft și ce mod mai bun de a sărbători decât printr-un concurs creativ? La fel ca în filmul plin de aventuri, creațiile tale pot lua multe forme, iar nouă ne-ar plăcea să le vedem.

Link concurs: https://eu.community.samsung.com/t5/un-film-minecraft-concurs/con-p/ro-contest-minecraft

Al doilea concurs vă provoacă să scrieți despre seria Galaxy S25. Practic, scrie o postare text în care să ne spui:

• Care este partea ta preferată din seria Galaxy S25?
  • Cum îți îmbunătățește aceasta viața de zi cu zi?

Reguli importante: Postarea trebuie să fie originală și să conțină detalii despre experiența ta.

Link concurs: https://eu.community.samsung.com/t5/review-pentru-seria-galaxy-s25/con-p/ro-contest-s25review

Hai, nu mai sta pe gânduri, înscrie-te la ambele campanii!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
28 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Succes tuturor! 🙂

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Participi și tu?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, o sa incerc sa ma inscriu la ambele! 😆

Opțiuni
Multumesc. Succes si tie!😃
PACRi
Maestro
Opțiuni
De ce? 😂
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E mare fan fiu-miu de minecraft. S-ar bucura :-))
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni

La fel si tie!

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hello,
Cred ca o sa ma înscriu doar la cel cu S25. Celalalt nu e de mine 🙈
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

De ce? Nu te joci Minecraft?

NU UITA!

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hahaa, exact 😁
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Am postat si eu putin dupa ora 9. La Minecraft nu ma "calific", nu ma joc 😉.
SabinaStefania
Student
Opțiuni
Samsung Galați S25 .Telefon cu perfomante extraordinare din toate punctele de vedere
ZeiStiuTot
Navigator
Opțiuni
Dacă nu câștig,abandonez Samsung!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Vei câștiga cel puțin experiență, deci nu ai niciun motiv să abandonezi Samsung :).

NU UITA!

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Niciodată nu mi-a plăcut rezoluția la jocul Minecraft😂
cristeck
Apprentice
Opțiuni
Bună ziua. La concursul "Recenzie pentru Seria Galaxy S25", în formularul de recenzie apare un câmp "Etichete de concurs". Ce anume trebuie completat acolo, indiferent ce scriu nu mă lasă să postez review ul...
Mulțumesc
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare! Poți pune un screenshot, am intrat și eu și nu văd unde apar câmpul de care pomenești.

NU UITA!

cristeck
Apprentice
Opțiuni
Am ales sa postez pe link-ul web. Acolo apare acest câmp...
Mulțumesc 20250401_141638_1000016181_1743506203.jpg
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Tocmai am publicat o intrare, de test, nu am completat nimic la cuvinte cheie, a mers fara probleme.

NU UITA!

cristeck
Apprentice
Opțiuni
Asa este. Am șters conținutul câmpului și am reușit sa postez . Mulțumesc 👏