Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce trebuie să facem dacă am scăpat telefonul în apă

(Subiect creat la: 18-02-2024 03:29 PM)
336 Vizualizări
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
3 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cu orezul am văzut că este recomandat greșit în multe locuri și de către mulți "experți". Confuzia provine de la faptul că absoarbe umiditatea destul de tare într-adevăr, dar problema majoră este că acel praf de pe el (amidon în principal) se combină cu apa și formează o pastă care apoi se depune peste contacte și peste componentele interne ale telefonului și acolo rămâne. Metoda de urmat este cea a producătorului, întotdeauna :
https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/i-dropped-my-device-in-water/

Mai există o confuzie la uscarea telefonului cu un ventilator sau un uscător de păr, sau orice fel de jet de aer. Niciodată nu se folosește aer cald și jetul de aer nu trebuie să fie îndreptat spre unul dintre orificiile telefonului (port USB, microfoane) ci în direcția opusă, așa cum se vede și în link, astfel încât să scoată apa din telefon, nu să împingă și mai multa apă în el.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Să nu ne panicăm😂
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am mai avut discutiile astea si am mai spus si eu de cateva ori ca aia cu orezul e o tampenie da unii cred, altii o tin pe a lor ca merge 🤣

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare