Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce telefon Samsung are cele mai bune difuzoare?

(Subiect creat la: 30-01-2025 06:11 PM)
670 Vizualizări
Opțiuni
Știu că pe hârtie majoritatea au difuzoare stereo, dar m ar interesa mai precis care credeți voi că este mai bun pentru muzică, în special.

30 Răspunsuri
Mădălina_
Legend
Opțiuni
S25 😁
Opțiuni
Oare...🤔🤔🤔
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Cred că da, nu sunt sigură, dar merg pe S25.😂
Opțiuni
Cred că, teoretic s25 Ultra ar trebui să aibă difuzoare mai bune...😊
Opțiuni
Cred că totuși e greu de răspuns la această întrebare, chiar și pentru cei mai experimentați :))😊
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Singura cale de a afla este să cumperi toată gama de telefoane Samsung, și doar așa vei afla răspunsul.🤣🤣🤣
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu e greu.. e o intrebare... cum sa-i zic... FARA SENS 🙂 
De asta nu se inghesuie nimeni sa iti raspunda.

Stiu ca vrei sa faci trafic... dar incerca sa te limitezi la chestii care chiar merita postate. Retine, calitate, nu cantitate 😉

Opțiuni
🤔🤔🤔1738257448508.jpg
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Explica si de ce pentru ca nu am inteles. 

Uite cam ce posteaza lumea pe platforma (in afara de poze), si pe urma verifica postarile tale. O sa intelegi ce am vrut sa zic.

Poti posta in continuare, nu te opreste nimeni, eu mi-am spus doar parerea 🙂

Opțiuni
Din ce ai spus tu, înțeleg că, comparând celelalte postări ale mele cu ce scrie lumea pe platforma (în afară de poze) se vede că am vrut să trafic. (asta m a amuzant)😂
Am înțeles corect?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din anumite postări, 100% asta se vede.
Dar repet, dacă tu le consideri relevante, continua asa.
De asta e faina comunitatea asta, fiecare e liber să facă aproape orice dorește.
Opțiuni
Ai putea să mi spui prietenește ce postări consideri tu că nu sunt relevante?, ca să mi îmbunătățesc modul de a posta. Mulțumesc!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E ok. Știu ca ai înțeles, nu ma mai lungesc.
Spor la postat!
Opțiuni
Nu vreau să te "lungesc", dar cred că și tu ești de acord că platforma e plină de postări nerelevante; așa că hai să nu ne mai plângem :))😊
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
al meu 😂
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Nu stiu daca are sens intrebarea asta ... nici un telefon nu suna bine ... n-are cum 😅. Vorbesc din postura de ex dj ... Sfat: casti over ear ...
Opțiuni
Te ai inspirat cumva de la @ElfStone??!
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Nu. Am lucrat ca dj in club multi ani, plus 5 ani de radio. N-are cum sa sune bine un telefon. Si nici o casca in-ear. N-au bass. Cand dai tare urla, nu se mai aude clar. De aceea am recomandat casti over ear, dar ceva de calitate. Acum depinde si cum vrei sa asculti muzica. Am avut S21 22 23 si acum am 24 Ultra, la toate sunt difuzoare stereo, care chiar merg stereo. La S24 ultra mi se pare ca are cel mai ok bass dintre toate si suna cel mai clar. Bine ... la cat poate sa sune un telefon ... cand vrea muzica pun castile si pace buna!
Opțiuni
Sunt de acord.😊
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Întreb și eu de curiozitate.. De ce vrei sa știi despre difuzoareele Samsung? Cu ce te ajuta asta?