Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce părere aveți despre galaxy M14?

(Subiect creat la: 10-03-2023 11:30 AM)
488 Vizualizări
Ioio30
Voyager
Opțiuni
Am văzut pe gsmarena că a apărut M14, și din specificațiile punctate acolo mi se pare un telefon bun. Telefonul cică ar avea One ui 5.0 (nu versiunea one ui core, care se regăsește pe telefoanele ieftine), 6000mAh baterie, încărcare la 15W și procesorul exynos 1330 care din ce am văzut pe un site de comparații, scorul în antutu este asemănător cu dimensity 810. De asemenea are ecranul de 6,6" cu rezoluție full hd tip PLS IPS la 90hz, camerele de pe spate fiind 3 la număr (una de 50MP și 2 de 2MP care sincer nu prea sunt așa importante) filmare în 1080p@30 și pe spate și pe față, camera de pe față fiind de 13MP! 
Sincer aici dacă ar fi avut opțiune de filmat în 1080p@60 era incredibil :smiling-face: dar bineînțeles că la sub 1000 lei nu prea se poate.. zic sub 1000 lei pentru că pe gsmarena estimează prețul la 200 euro! În rest ce să zic, așa la prima vedere a specificațiilor mie personal mi-ar face plăcere să îl iau, dar numai și numai dacă chiar vine cu versiunea One ui normal 😄

image

image
Exynos 1330 vs Dimensity 810 în antutu

8 Răspunsuri
AdrianAlin
Navigator
Opțiuni
Daca are baterie mare inseamna ca optimizarea nu e cea mai buna
0 Aprecieri
Ioio30
Voyager
Opțiuni
La optimizarea sistemului te referi sau? Și chiar așa ce legătură are daca are bateria mare cu optimizarea?.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Dacă il iei sa vorbești si poate ceva social media este ok. Nu te aștepta sa te joci pe el, la 4GB ram nu cred ca va duce multe jocuri.
0 Aprecieri
Ioio30
Voyager
Opțiuni
Da păi eu mai mult pentru rețele sociale, cât despre jocuri.. la ce jocuri joc eu merg și pe unu cu 2gb ram😂 pe unu cu 4 niciun stres. Nu am pretenții mari, bateria contează la mine cel mai mult și să se miște fluid în aplicatiile astea standard precum youtube.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Nu as baga mână in foc ca se mișcă prea bine nici in youtube. La rețele sociale ma refer mai mult la whatsapp, Facebook lite si cam atât.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Îmi pare rău să-ți zic dar dacă te orientezi după rezultate din teste sintetice la achiziția unui telefon vei avea parte de surprize destul de neplăcute. Relevanta unui benchmark vs funcționarea telefonului in utilizarea zilnica este apropiata de zero.
Si pe deasupra sa te mai raportezi si la antutu 😂😂😂
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Performanta absoluta la un moment dat, nu in utilizarea de zi cu zi!
Hai sa încerc cu un exemplu, ca si cum ai compara o mașină de formula 1 cu o mașină de strada, performanta absoluta a mașinii de formula 1 va fi de imens peste a celei de strada. Dar i-a încearcă sa utilizezi o mașină de formula 1 zi de zi, vezi ce iese.
Sa ții cont de benchmark-uri in achiziția unui telefon este printre cele mai mari prostii pe care le poate face cineva.
Într-un test toate resursele telefonului sunt concentrate pe acel moment, in utilizarea normala el trebuie sa gestioneze resursele disponibile către toate task-urile care se întâmplă pe telefon. Posibil ca procesorul ala sa ia foc după 5 minute de activitate susținută si sa facă throttling la 25% performanta, testul nu îți arată asta.
Iar dacă crezi ca un telefon cu 4gb ram va reuși sa aibă un management al resurselor mai bun decât unul cu 6gb 🤦
0 Aprecieri
Ioio30
Voyager
Opțiuni
A22 5g care il am la momentul actual, merge fara probleme pe youtube, facebook normal, netflix. Plus că eu oricum nu joc jocuri care solicită resurse multe de aia mă gândesc să trec la un M14 dacă într-adevăr o să aibă one ui normal, că ***** îs liniștit cu încă 2 ani de actualizari majore sau cate o fi :smiling-face:
0 Aprecieri