Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Căști Samsung AKG noi

(Subiect creat la: 14-02-2024 03:34 PM)
381 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mi-am luat cred că a 8-a pereche de căști Samsung cu fir pentru ca o pereche s-a stricat de vreo 3 zile și nu cred că am rămas decât cu vreo 4 perechi . Sunt niște căști excelente cu sunet bogat ideale pentru mine deoarece nu necesită încărcare și le bag direct în telefon . Recomand cu plăcere!! Toate bune lume !!!😉🫠🙂😁😅
P.S. Care aveți și voi asa ceva aștept cu nerăbdare păreri!
Mulțumesc!!!
image

20 Răspunsuri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Să îți ajute Domnul să îți cumperi niște căști bune și de calitate . Ba chiar noi dacă se poate !!😉😁😅
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
No dară😅😅😅
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Super, sa le folosești cu mare placere!
Am avut și eu unele tot de la AKG cu fir, dar am renunțat la ele și am luat buds 2.
Momentan sunt mulțumit de ele și nu cred ca ma mai întorc la casti cu fir. Doar în caz de ma plictisesc de astea cu Bluetooth 😅
Rapha24
Legend
Opțiuni
Și eu am tot Galaxy Buds 2 dar majoritatea timpului parca le prefer pe cele cu fir (chiar dacă agăț mult cu ele 😅) dar de exemplu când vreau sa fiu doar eu cu mine undeva și e zgomot bineînțeles că am să le folosesc pe cele wireless Galaxy Buds deoarece au anulare zgomot. Sper că mă înțelegi! Mulțumesc frumos!!! 😊 😉🫠
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
De unde le ai luat? Pe site la Samsung nu le am mai gasit. Le folosesc la tableta pe astea cu fir 😁
Rapha24
Legend
Opțiuni
Din Carrefour dar sunt și în Altex!😁
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
80 de lei !
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu cred ca găsești cele akg originale cu sunet 24 bit la 30 de lei.
Am testat multe de la magazine de accesorii care culmea tot akg erau, dar ori nu aveau volum, ori nu au bass, ori se auzeau prost. Asa ca m-am decis sa merg direct la magazin și sa le iau. 130 au fost când le-am luat și merg brici pe usb. Cele jack clar ca nu au problema asta.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Ala era deal atunci, eu am aplicația poweramp pt. Note 10+ la muzica, iar acolo îmi arata dacă merg la 24 bit. Cele pe care tot le-am testat mergeau doar 16 bit 48khz și crede-mă ca se și auzeau prost rău, tot akg fiind. Când am găsit cele 24 bit la 96khz a fost rai pe pământ, alta viata direct din primele secunde. Totul se auzea net mai clar.
La Bluetooth ca să răspund tot aici, îți recomand să găsești ori unele cu codec mai bun (aplicația poweramp îți spune și codec, sa nu fie sbc) sau ceva ce pot reda 24bit dar astea vor fi net mai scumpe.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Well..... Doar muzica flac are vreo 8gb unde e vorba de vreo 300 de piese. O melodie de 24bit 96khz de aprox 3 min poate ajunge la 70 de mega. Dacă vorbim de alea vechi de țin și 4-5 min atunci vorbim de 110+mb iar la 6 min deja sar de 140mb. La 192khz sari de 200mb.
Dar măcar eu am un rost sa le iau asa, sistemul din mașină. 20240214_205007_28082_1707936608.jpg
0 Aprecieri
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Ale mele care au 4 ani și le folosesc des 😅, Le-am primit la pachetul lui S10e.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Sa le folosești sănătos dar și telefonul (dacă îl mai ai😅) sau ai altul!😊😉🫠🙃🙂😇🥰😗😗
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Mulțumesc! Îl am pe cel vechi și încă merge bine cât și pe cel nou.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Bravo !
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Da, și încă funcționează. Am aflat secretul de a nu mai strica casti prin a nu mai pune mufa pe mine când folosesc telefonul, și cand le iau cu mine undeva sa le pun într-o husă de căști.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Și a mele tot de acolo le am, fix s10e😂.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Am căștile cu fir jack din pachet la s10e, fix ca colegul de mai sus:))). Acum vreo 2 luni am cumpărat și cele usb pt note 10+.
Ambele perechi se aud excelent de bine, ma simt ca în mașină pe sistem. Comode și sunet de calitate.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu e adevărat, merg la fel cele usb atât pe s10e cât și pe a52s. Nu contează ca ai și Jack.
0 Aprecieri
Focisi
Voyager
Opțiuni
Mergeau luate pe negru, am si eu aceasi pereche, se murdaresc repede pe alb, o sa devina un gri, fie ca ai grija de ele ,fie ca nu,
Insa, daca se intampla ca zona textila sa se murdareasca, foloseste izopropanol, cel putin la mine a functionat IMG_6768-1_62_1708042845.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri